PP Polypropylen Bumper Injection Molding

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER Anvendelse: Bildele Produkt Materiale: PP EPDM

Produktdetaljer

polypropylen sprøjtestøbning

Produkt beskrivelse

Bilstøtfangeren har en sikkerhedsanordning, der absorberer funktioner som afbødning udefra og beskytter for- og bagsiden af kroppen. Normalt sammensat af energiabsorberende kasse, forbindelsesplade, kollisionsbjælke langsgående bjælke, bjælke, for- og bagstænger og andre komponenter. Metal- og plastbumpere, som folk ofte siger, er ofte for- og bagstænger.
For mange år siden var bilens bumpere lavet af metalmaterialer. De blev stanset i U-formet kanal stål med en tykkelse på 3 mm eller derover. Overfladen var forkromet og nittet eller svejset til stelskinnen. Imidlertid er kløften mellem produktet og legemet for stort, hvilket påvirker udseendet, og det er ret besværligt.
Med tidenes udvikling er kofangerens krav ikke længere kun tilfredse med sikkerheden, men stiller også højere krav til kofangeren:
1 Æstetik ---- Dekorative køretøjer: Den geometriske form skal være i harmoni med karosseriet
2Science ---- I overensstemmelse med aerodynamik, sænk luftmotstanden
3 Sikkerhed ---- Mød de mekaniske egenskaber og energiabsorptionsegenskaber, beskyt bilkroppen i tilfælde af kollision
4 knob ----- bufret kropsvægt reduktion, hvilket reducerer brændstofforbruget
Plastikfangeren har god elasticitet og har en vis slagfasthed, så hvis der er en lille bump, kan plastikkofangeren automatisk genoprette og reparere. Hvis der kun er en lille depression, og der ikke er nogen skade på bilmalingkofangeren, er det muligt at reparere og genoprette sig selv efter en periode med høj temperatureksponering for solen.
Blending med syntetisk gummi og PP for at forbedre PP-temperaturen er lav temperatur, er en traditionel proces til fremstilling af PP-kofanger specialmaterialer. De fleste er hårde med EPDM. Der er også SBS, SEBS (styren-ethylen-butadien-styrensampolymer), hydrogeneret SBS og anden hæmning, eller EPDM og SEBS, EPDM og PE osv., Men det vigtigste er at bruge PP / EPDM specialmaterialer.

produktnavn

polypropylen sprøjtestøbning

Materiale

PP EPDM jomfru

Farve

Tilpas

Standard

ISO9001: 2008

Mould materiale

P20 / 718/738 / NAK80 / S136

Mould base

LKM Mold Base

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png

polypropylen sprøjtestøbning certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvor lang tid er din leveringstid?

A: Det tager 25-30 dage at lave støbeformen, alt efter produktets størrelse og kompleksitet.

Q: Giver du prøver? er det gratis eller ekstra?

Svar: Ja, efter at mal er færdig, sender vi vores kunder nogle gratis prøver.

Q: Hvad er dine betalingsbetingelser for polypropylen sprøjtestøbning?

A: Betaling: 50% Mælkpris depositum, balance skimmel kost + 50% produktionsomkostninger betalt, når prøverne er godkendt af køberen, balance produktionsomkostninger betalt imod kopi af B / L. Vi accepterer T / T, Paypal.

 

Hvorfor vælge Julier

5.pngVelkommen til engros den høj kvalitet pp polypropylen kofanger sprøjtestøbning lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pp polypropylen kofanger indsprøjtning molding, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like