Abs Materiale 3d Udskrivning Leverandør


●Medium styrke; Hård, hård og stiv; God kemisk resistens; Dimensionel stabilitet; Krybe resistente; Elektroplatable; Fremragende formbarhed; Meget høj slagstyrke; Høj trækstyrke og stivhed; Fremragende høj og lav temperatur ydeevne; Resistent over for mange blødgørere; Fremragende duktilitet.

Produktdetaljer

abs materiale 3d udskrivning leverandør

abs material 3d printing supplier of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

Vi kan levere ethvert beløb, du har brug for, komme i kontakt for en personlig tilbud.
Omkostninger pr pund er nogenlunde konstant, men jo mere du bestiller, samlede omkostninger bliver billigere.

Forskellen mellem 3D-print ABS og PLA materialer

Forskellige udskrivningseffekter
ABS materiale er meget let at udskrive. Ligegyldigt hvilken slags ekstruder anvendes, vil materialet blive ekstruderet glat. Men på grund af svind af dette materiale, vil arket falde af og hænge fra varmepladen, hvilket skaber problemer.
PLA materialet næppe krymper, og selv en åben printer kan udskrive store genstande uden at bekymre sig om det færdige produkt hængende, skæv eller beskadiget fra brættet.
smagen er anderledes
ABS materiale vil producere en stærk lugt ved udskrivning. PLA blokerer ofte den varme ende, fordi PLA smelter let og klæber og spreder sig.
PLA har ikke en skarp lugt ved udskrivning. Det er en biologisk nedbrydelig plast, der kan genbruges og vil rådne væk. Den er velegnet til fremstilling af kasser, gaver, modeller og prototype dele.
Forskellige gældende scenarier
Styrken af 3D-modellen lavet af ABS materiale er større end PLA. 3D-modellen lavet af PLA er mere egnet til visning og er ikke egnet til brug. Men PLA er lettere at forme end ABS. Modellen har god glans og farverige farver. Modellen generelt nødt til at gøre nogle overfladebehandling.
Genanvendelse
ABS materiale er en slags plast med god hårdhed egenskaber. Det er et petrokemisk produkt. Det er lettere at genbruge og genbruge. Sammenlignet med PLA er efterbehandling af ABS-produkter lettere og flere valgmuligheder.Product Description

abs material 3d printing supplier

abs materiale 3d udskrivning leverandør

Størrelse: 2-3mm

Det er et almindeligt materiale, der anvendes i 3D-printere.
ABS materialeegenskaber: Stratasys ABS har stærk trækstyrke, slagfasthed og bøjningsstyrke, og lagbindingen er mere holdbar end almindelige ABS-dele
ABS materiale brug: kan bruges til prototype skaller, dækker, samling og funktionelle applikationer
ABS materialedata: trækstyrke 33MPa, varmedeformation temperatur 96 °C

Virksomhedens introduktion

Julier(Xiamen) Technology Co, Ltd fokuserer primært på forskning, produktion og salg af den modificerede plast. Såsom PA6, PA66, PBT, PC + ABS legering, ABS, PC og så videre. Hertil kommer, i henhold til kundernes varierede krav,vi kan levere den service af at tilføje fiber, inflaming retardering, hærdning, styrkelse og farvematchning forarbejdning, tilpasse den bedste omkostningseffektive og miljø-beskyttende engineering plast. Julier(XIamen) Technology Co, Ltd, som er baseret på sin solide styrke, rimelig pris og fremragende service, har etableret langsigtede samarbejdsrelationer med en række virksomheder.Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet abs materiale 3d print leverandør lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: abs materiale 3d udskrivning leverandør, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like