Abs Pellets Hvid Pris Leverandør


●Medium styrke; Hård, hård og stiv; God kemisk resistens; Dimensionel stabilitet; Krybe resistente; Elektroplatable; Fremragende formbarhed; Meget høj slagstyrke; Høj trækstyrke og stivhed; Fremragende høj og lav temperatur ydeevne; Resistent over for mange blødgørere; Fremragende duktilitet.

Produktdetaljer

abs pellets hvid pris leverandør

contact information of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

Vi kan levere ethvert beløb, du har brug for, komme i kontakt for en personlig tilbud.
Omkostninger pr pund er nogenlunde konstant, men jo mere du bestiller, samlede omkostninger bliver billigere.


Det bruges i vid udstrækning til mekaniske formål, de har også gode elektriske egenskaber, der er temmelig konstant over en bred vifte af frekvenser. Disse egenskaber påvirkes kun i ringe grad af temperatur og luftfugtighed i det acceptable temperaturområde. De endelige egenskaber vil til en vis grad blive påvirket af de betingelser, hvorunder materialet forarbejdes til det endelige produkt. for eksempel, støbning ved en høj temperatur forbedrer glans og varmemodstand af produktet, mens den højeste slagfasthed og styrke opnås ved støbning ved lav temperatur.


Det er afledt af acrylonitril, butadien, og styren. Acrylonitril er en syntetisk monomer fremstillet af propylen og ammoniak; butadien er en oliekulbrinte fremstillet af butan; og styren monomerer, der stammer fra kul, er kommercielt fremstillet af benzen og ethylen fra kul. Fordelen ved ABS er, at dette materiale kombinerer styrken og stivheden af acrylonitril og styren polymerer med sejhed polybutadien gummi. De mest fantastiske mekaniske egenskaber af pellet er modstand og sejhed. En række ændringer kan foretages for at forbedre slagfasthed, sejhed og varmebestandighed. Slagfastheden kan forstærkes ved at øge andelen af polybutadien i forhold til styren og acrylonitril, selv om dette forårsager ændringer i andre egenskaber. Slagfasthed falder ikke hurtigt ved lavere temperaturer. Stabilitet under belastning er fremragende med begrænsede belastninger.

Støbning
Det kan også siges at være en ændring af polystyren, som har højere slagstyrke og bedre mekanisk styrke end HIPS, og har en god behandling ydeevne. Det kan injiceres ved hjælp af plast støbning udstyr såsom sprøjtestøbning maskiner og ekstrudere. Ekstrudering, blæsestøbning, kalendering, laminering, skumdannelse, termoformning, svejsning, belægning, galvanisering og bearbejdning. Pillerne har relativt høj vandabsorption, og skal tørres før forarbejdning. Tørretemperaturen er 70 ~ 85 °C og tørretiden er 2 ~ 6h;  Det er tilbøjelig til intern stress under behandlingen. Udglødning, sætte dele i varm luft cirkulation tørring ovn ved 70 ~ 80 °C for 2 ~ 4h, og derefter afkøles til stuetemperatur.

Overfladen tilstand efter plast støbning har en stor indflydelse på udseendets kvalitet. Overfladen efter støbning er forpligtet til at være glat og ensartet, og der bør ikke være ridser, grater, grater, gruber, pletter, bobler og indlysende svejselinjer.

Product Description

abs pellets white price supplier

abs pellets hvid pris leverandør

Størrelse: 2-3mm

Det vil kræve formen at være forvarmet.

Programmer
rør, optagere, plastklarinetter, golfkøllehoveder, karrosseridele, hjuldæksler, kabinetter, beskyttelseshovedgear, paintballs, og legetøj. Anvendes til sprøjtestøbning.
Det er et almindeligt materiale, der anvendes i 3D-printere.
Det er let bearbejdet, slebet, limet og malet.  Du kan også få gode kosmetiske finish med det.

Virksomhedens introduktion

Julier (XIamen) Technology Co, Ltd, beliggende på Xiamen, en smuk by i Kina, som er kendt som havet haven. Vores virksomhed fokuserer primært på forskning, produktion og salg af modificeret plast. Produkterne anvendes hovedsageligt til plastforarbejdningsindustrien, såsom plastindsprøjtning, plast ekstrudering og så videre. De hovedsageligt kunder i vores virksomhed er blandt de områder af elektronik, biler, husholdningsapparater, daglige fornødenheder og så videre. De hovedsageligt plastprodukter i vores virksomhed er plast modificerede partikler, såsom PA6, PA66, PBT, PC + ABS legering, ABS, PC og så videre. Hertil kommer, i henhold til kundernes varierede krav,vi kan levere den service af at tilføje fiber, inflaming retardering, hærdning, styrkelse og farvematchning forarbejdning, tilpasse den bedste omkostningseffektive og miljø-beskyttende engineering plast. Julier(XIamen) Technology Co, Ltd, som er baseret på sin solide styrke, rimelig pris og fremragende service, har etableret langsigtede samarbejdsrelationer med en række virksomheder. Vi hilser alle samfundslag til at komme på besøg, undersøge vores virksomhed og forhandle forretningen med os!

Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet abs pellets hvid pris leverandør fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: abs pellets hvid pris leverandør, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like