Abs Plast 25 kg leverandør


●Medium styrke; Hård, hård og stiv; God kemisk resistens; Dimensionel stabilitet; Krybe resistente; Elektroplatable; Fremragende formbarhed; Meget høj slagstyrke; Høj trækstyrke og stivhed; Fremragende høj og lav temperatur ydeevne; Resistent over for mange blødgørere; Fremragende duktilitet.

Produktdetaljer

abs plast 25 kg leverandør

abs plastic 25kg Supplier contact information of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

Vi kan levere ethvert beløb, du har brug for, komme i kontakt for en personlig tilbud.
Omkostninger pr pund er nogenlunde konstant, men jo mere du bestiller, samlede omkostninger bliver billigere.

Forberedelse af råvarer
Bortset fra særlige kvaliteter eller farvede harpikser, de fleste af ABS harpikser, der anvendes til sprøjtestøbning er lys elfenben eller porcelæn hvide uigennemsigtige partikler. Vandoptagelsen af harpiksen er ikke særlig høj. For eksempel, når behandlingen tilladte værdi er under 0,1 ~ 0_2%, for stram emballage, korrekt opbevaring og lave produktkrav, kan støbning proces udføres uden tørring. Men hvis fugtindholdet i partiklerne overstiger den angivne værdi, skal de tørres, før de kan formes. Hvis der er højere krav til særlige kvalitet partikler eller produkter (såsom elektrobelagte produkter), skal de også tørres før støbning.

Ekstruderingsproces
Ekstruderet. abs harpiks producerer rør, plader, lagner og profiler. Rør kan bruges til forskellige vandrør, luft rør, smøreolie og brændselsolie leveringsrør; plader, kan pladerne anvendes til gulve, møbler, dræn, filtre, vægge Interlayer og termoformning eller vakuumformning. Skruens længde-til-diameter-forhold mellem ekstruderen er normalt relativt høj, L / D er mellem 18 ~ 22, den kompressionsforhold er (2,5 ~ 3,0): 1, er det egnet til at bruge en gradient type torpedo hoved skrue, tønde temperaturen er: tragt del 150 ~ 160 °C, 180 ~ 190 °C på forsiden af tønden, dør hoved temperatur 185 ~ 195 °C, skimmeltemperatur 180 ~ 200 °C, for det andet blæsestøbning temperatur kan styres mellem 140 ~ 180 °C.

Injektionsproces

det er en terpolymer udviklet på grundlag af polystyren harpiks modifikation. Blandt dem A står for acrylonitril, B står for butadien, og S står for styren. abs plast har den omfattende ydeevne af tre komponenter. A kan forbedre oliebestandighed og kemisk resistens, således at have en vis overflade hårdhed; B gør abs plast udstille gummi-lignende sejhed og forbedre virkningen sejhed; S gør ABS plast viser mere God fluiditet, så det har gode egenskaber af termoplastisk støbning forarbejdning.

Det er hovedsageligt anvendes til fremstilling af instrumentering, husholdningsapparater, telefoner, tv-apparater, etc. og galvanisering ABS plast i Kina for at give metallisk glans, og ABS bruges til at erstatte metal. Blandt de forskellige typer køleskabe og plastprodukter produceret af vores fabrik, ABS injektion produkter tegner sig for mere end 88% af det samlede antal køleskab plastprodukter.

Fremstillingsmuligheder
det er en amorf polymer uden indlysende smeltepunkt. På grund af sine mange kvaliteter bør passende procesparametre formuleres i henhold til forskellige kvaliteter i sprøjtestøbningsprocessen, generelt over 160 °C, 240 °C kan dannes. Fordi temperaturen er for høj, er der en tendens til at ødelægge gummi fase i mateiral, og nedbrydning begynder at forekomme over 250 ° C. Under støbningsprocessen, Det har god termisk stabilitet og en bred vifte af muligheder, som ikke er let at nedbryde eller nedbrydes. Desuden smelteviskositet af materialet er moderat, og dens fluiditet er bedre end polyethylen, polycarbonat, osv., og køling og størkning hastighed smelte er relativt hurtigt, generelt kan det være koldt størknet inden for 5 ~ 15S. Fluiditeten af det er relateret til injektion temperatur og injektion tryk, hvor injektion tryk er lidt mere følsom. Af denne grund kan injektionstrykket bruges under støbningsprocessen for at reducere smeltevisskositeten og forbedre formen påfyldningsydelsen. Det har forskellige egenskaber af vandabsorption og vedhæftning vand på grund af forskellige komponenter. Dens overflade vedhæftning vand absorptionshastighed er 0,2 ~ 0,5% og nogle gange op til 0,3 ~ 0,8%. Tørring behandling reducerer vandindholdet til under 0,1%. Ellers vil defekter som bobler og sølvtråd blive vist på arbejdsemnets overflade.

Product Description

abs plastic 25kg Supplier

abs plast 25 kg leverandør

Størrelse: 2-3mm

Det vil kræve formen at være forvarmet.

Støbning
DetCna også siges at være en ændring af polystyren, som har højere slagstyrke og bedre mekanisk styrke end HIPS, og har god behandling ydeevne. Det kan injiceres ved hjælp af plast støbning udstyr såsom sprøjtestøbning maskiner og ekstrudere. Ekstrudering blæsestøbning, kalendering, laminering, skumdannelse, termoformning, svejsning, overfladebehandling, galvanisering og bearbejdning. ABS har relativt højt vand absorption, og skal tørres før forarbejdning. Tørring temperaturen er 70 ~ 85 °C og tørretiden er 2 ~ 6h; ABS-produkter er udsat for intern stress under behandlingen. Annealing, sætte delene i varmluftscirkulationstørringsovnen ved 70 ~ 80 °C i 2 ~ 4 timer, og derefter afkøles til stuetemperatur.

Det er et almindeligt materiale, der anvendes i 3D-printere.
Det er let bearbejdet, slebet, limet og malet.  Du kan også få gode kosmetiske finish med det.

Virksomhedens introduktion

Julier(Xiamen) Technology Co, Ltd fokuserer primært på forskning, produktion og salg af den modificerede plast. Såsom PA6, PA66, PBT, PC + ABS legering, ABS, PC og så videre. Hertil kommer, i henhold til kundernes varierede krav,vi kan levere den service af at tilføje fiber, inflaming retardering, hærdning, styrkelse og farvematchning forarbejdning, tilpasse den bedste omkostningseffektive og miljø-beskyttende engineering plast. Julier(XIamen) Technology Co, Ltd, som er baseret på sin solide styrke, rimelig pris og fremragende service, har etableret langsigtede samarbejdsrelationer med en række virksomheder.Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros den høje kvalitet abs plast 25 kg leverandør fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: abs plast 25 kg leverandør, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like