ABS plast materiale Uv flamme brandhæmmende Grade

Farve: som krævet
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Eksempel: 5kg gratis
Fabrikken supply
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

ABS plast

1. jomfru
2. fabrikanten levering
3. hurtig levering (7days for en fuld 20' containere)
4. gratis prøve at teste
5. forstærket, tilpasset service til at opfylde forskellige krav fra vores kunder

Acrylonitril Butadien styren (ABS) er en uigennemsigtig termoplast og amorfe polymer. "Termoplastisk" (i modsætning til "hærdende") har at gøre med den måde, materialet reagerer på varme. Termoplast blive flydende (dvs. har en "glasovergangen") ved en bestemt temperatur (221 grader Fahrenheit i forbindelse med ABS-plast). De kan opvarmes til deres smeltepunkt, afkølet og re opvarmes igen uden væsentlig forringelse. I stedet for at brænde liquefy termoplast ligesom ABS, som tillader dem at være let indsprøjtning støbte og derefter senere genbrugt. Derimod hærdende plast kun kan blive opvarmet en gang (typisk i løbet af de sprøjtestøbning proces). Den første varme årsager hærdende materialer at indstille (svarende til en 2-delt epoxy), hvilket resulterer i en kemisk ændring, der ikke kan vendes. Hvis du har forsøgt at varme en hærdende plast til en høj temperatur en anden gang ville det blot brænde. Denne egenskab gør hærdende materialer dårlige kandidater til genanvendelse. ABS er også et amorft materiale, hvilket betyder, at det ikke udviser de bestilte karakteristika for krystallinske faste stoffer.

2.jpg

3.jpg 
ABS plast materielle applikation3.jpg4.jpgPacking and shipping flow.jpg6.jpg7Certificate.jpg8.jpg9.jpg

 


Velkommen til engros den høj kvalitet abs plastik materiale uv flammehæmmende kvalitet fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: ABS plast materiale uv flamme brandhæmmende grade, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like