Abs Plast Scrap Priser

ABS er en økonomisk teknisk plast, der er let at maskine og fabrikere. ABS er et ideelt materiale til strukturelle anvendelser, når slagfasthed, styrke og stivhed er påkrævet. Det er meget udbredt til bearbejdning af prototyper inden for produktion, da den har fremragende dimensionsstabilitet og er let at male og lim.

Produktdetaljer

abs computer pellets abs plastik abs råvarer


Produkt beskrivelse


Acrylonitrilbutadienstyren (ABS) er en amorf termoplastisk terpolymer. Det er blevet støbt i fortiden kommercielt og har været genstand for flere store forskningsprojekter på universitetsniveau. Undersøgelser har vist, at ABS (sammen med polystyren og akryl) er et materiale, der er følsomt for nedbrydning og en, der kan sintre for at fremstille en porøs og sprød struktur med lav trækstyrke og høj overfladeporøsitet. Forøget gummiindhold i ABS fører til øget sværhedsgrad.

ABS er meget kemikalieresistent. Det modstår vandige syrer, alkalier og phosphorsyrer, koncentrerede saltsyrealkoholer og animalske, vegetabilske og mineralske olier. Men ABS er alvorligt angrebet af nogle opløsningsmidler. Langvarig kontakt med aromatiske opløsningsmidler, ketoner og estere giver ikke gode resultater. Den har begrænset vejrbestandighed. Når ABS brænder, genererer det en høj mængde røg. Sollyset forringer også ABS. Dens anvendelse i bilens sikkerhedsseleudløser forårsagede de største og mest kostbare tilbagekaldelser i amerikansk historie. ABS er resistent over for en bred vifte af stoffer, herunder koncentrerede syrer, fortyndede syrer og alkalier. Det virker dårligt med aromatiske og halogenerede carbonhydrider.


Produktudstilling

2.jpg3.jpg

Produktegenskaber

ABS.png

Virksomhedsoplysninger

    

abs computer pellets abs plastik abs råvarer

Certificeringer

Certificates.png


Pakkeproces

Pakkeproces.jpg

Test af equitments

Testing equitments.jpg

Kunde show

Kunder show.png


Velkommen til engros de høj kvalitet abs plastskrot priser lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: abs plastisk skrot priser, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like