Abs brugt i den lysfri prøve


● ABS bruges ofte til at fremstille lette, stive, støbte produkter såsom rørsystemer, kropsdele, køretøjer, hjulafdækninger, indkapsler, beskyttelseshovedudstyr og legetøj, herunder LEGO-klodser.

Produktdetaljer

Abs brugt i den lysfri prøve

produktnavn

ABS acrylonitril-butadien-styren

Udseende

Gennemsigtig / gennemsigtig harpiks / granulat

Fordel

er resistent over for kemisk korrosion, varme og overfladehårdhed, b gør den høj elastisk og sejhed

hård, hård og stiv

let at få, god omfattende ydelse, billig og vidt brugt.

Pakke

25 kg / pose


  1. Generel ydeevne:


    ABS-harpiks er en af ​​de fem vigtigste syntetiske harpikser, dens slagfasthed, varmebestandighed, lav temperaturbestandighed, kemisk modstand og elektriske egenskaber er fremragende, men har også let behandling, produktstørrelse stabilitet, god overfladeglans, let maling, farve. Det kan også bruges til sekundær behandling såsom overfladepladning, elektroplettering, svejsning, varmpresning og limning. Det er vidt brugt i industrier såsom maskiner, biler, elektroniske og elektriske apparater, instrumenter, tekstiler og bygninger. Det er en slags engineering termoplast med bred anvendelse.

Product Description

abs pellets 40% fiberglass with supplier.jpg

abs pellets 40% glasfiber hos leverandør

Acrylonitril-butadien-styren-copolymer er en terpolymer sammensat af acrylonitril, butadien og styren. Det kaldes Acrylonitril-butadienstyren-copolymer eller ABS. ABS er normalt lysegult eller mælkehvidt, granulært materiale, ikke-krystallinsk harpiks. ABS er en af ​​de mest anvendte teknikplastik.


Podecopolymer fra hovedkæden af ​​ABS-harpiks; eller en blanding af gummi-elastomerer og stift ABS-harpiks. På denne måde viser forskellige strukturer forskellige egenskaber, elastomerer viser gummiets sejhed, hård AS-harpiks viser stivhed, kan få høj påvirkningstype, mellemstød type, generel påvirkningstype og speciel påvirkningstype adskillige sorter. Specifikt med indholdet af gummikomponent B i den generelle stigning på 5% ~ 30% vil harpiksens elasticitet og slagfasthed øges, men trækstyrken, mobiliteten, vejrbestandigheden og så videre reduceres. Når indholdet af AS-harpikskomponent er 70% ~ 95%, kan overfladeglansen, mekanisk styrke, vejrbestandighed, varmemodstand, korrosionsbestandighed, elektriske egenskaber og behandlingsegenskaber forbedres. Men slagstyrken og så videre skal falde. Andelen af ​​A og B i harpikskomponent er henholdsvis 30% ~ 35% / 80% ~ 65%.Firmaprofil

Julier (Xiamen) Technology Co., Ltd, er plastproducent af råvarer. Vi har produceret og leveret jomfruelige og modificerede tekniske plastmaterialer i 17 år.

For at imødekomme markedskravene tog vi hovedfag i ingeniørplast. Vores fabrik er hovedsageligt produkter PA6,66 / PP / ABS / PC / PBT / PPS / PEI / TPU / TPE / POM / PEI / PPA / PSU / PEEK, forstærket med glasfiber, flammehæmmende sejhed // UV-stabilisatorsom krævet af kunder. Vores materialer er bredt anerkendt og betroet af vores kunder.

Vi har fabrik i No.27, Hongxi road, Xiamen, Fujian, Kina på 4000 m2, med 5 produktionslinjer, arbejdede i 18 timer om dagen for at imødekomme kundernes krav.

Vores princip er at overholde høj kvalitet. Vi har specialudstyr til inspektion inden levering. Alle produkter skal testes strengt inden forsendelse.

Vi håber inderligt at tilbyde gratis prøve til kunder til test, og vi ser frem til at have et langsigtet samarbejde med dig. Hvis der er spørgsmål, er du velkommen til at give os besked. Vores kontakt måde er på webstedet med e-mail, mobil, wechat, whatsapp, skype af vores professionelle udenrigshandelsselgere.


Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS

JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Hot Tags: abs brugt i den lysfri prøve, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like