GF20% Abs Pellets For Sports Udstyr Dele

ABS er en økonomisk engineering plast, der er let at bearbejde og fremstille. ABS er et ideelt materiale til strukturelle anvendelser, når slagfasthed, styrke og stivhed er påkrævet. Det er almindeligt anvendt til bearbejdning præ-produktion prototyper, da det har fremragende dimensionelle stabilitet og er let at male og lim.

Produktdetaljer

abs computer pellets abs plastic abs raw materials


kontakt os:

Phoebe Lai

mail:xm6@juliertech.com

Skype&whatsApp&wechat&phone: +8618859805905Produktbeskrivelse


 ABS GF20%


Plastic ABS harpiks er i øjeblikket den største og mest udbredte polymer. Det forener de forskellige egenskaber af PB, PAN, PS organisk, og har fremragende mekaniske egenskaber af sejhed, stivhed, og stiv fase balance. ABS er en terpolymer af acrylonitril, butadien og styren, A repræsenterer acrylonitril, B repræsenterer butadien, og S repræsenterer styren. Efter faktisk brug, blev det konstateret, at: ABS plastrør er ikke resistente over for svovlsyre korrosion, og det kan knuses og brydes, når det er stødt på.


På grund af sine tre kompositioner har den gode egenskaber; acrylonitril giver ABS harpiks kemisk stabilitet, oliemodstand, visse stivhed og hårdhed; butadien forbedrer sin sejhed, slagfasthed og kuldemodstand; Styrene gør det har gode dielektriske egenskaber og udviser god processability.


De fleste ABS er ikke-giftige og uigennemtrængelige for vand, men lidt gennemtrængelig for vanddamp og har lav vandabsorptionshastighed. Vandabsorptionshastigheden ved stuetemperatur i et år overstiger ikke 1 %, og de fysiske egenskaber er uændrede. Overfladen af ABS harpiks produkter kan poleres for at opnå meget blanke produkter.


ABS har fremragende omfattende fysiske og mekaniske egenskaber, og fremragende lav temperatur slagfasthed. Dimensionel stabilitet. Elektriske egenskaber, slidstyrke, kemisk resistens, farvning, færdig produktbehandling og mekanisk behandling er bedre. ABS-harpiks er modstandsdygtig over for vand, uorganiske salte, baser og syrer, uopløselige i de fleste alkohol- og kulbrinteopløsningsmidler, men let opløselige i aldehyder, ketoner, estere og visse chlorerede kulbrinter. ABS harpiks har lav varmeforvrængning temperatur, er brandfarlig, og har dårlig vejrbestandighed. Smeltetemperaturen er 217 ~ 237 °C, og den termiske nedbrydningstemperatur er over 250 °C. Mange modificerede ABS-materialer på markedet i dag er doteret med tudmaterialer og genbrugsmaterialer. Som et resultat, udførelsen af kundernes støbte produkter er ikke meget stabil.Produkt show

2.jpg3.jpg

Egenskaber for produkter

  ABS.png

Virksomhedsoplysninger

     

abs computer pellets abs plastic abs raw materials

 

 

Certificeringer

 

Certificates.png


Pakkeproces

Package process.jpg

 Afprøvning af equitments

Testing equitments.jpg

Kunde show

 

Customers show.png


Velkommen til engros den høje kvalitet gf20% abs pellets til sportsudstyr dele fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: gf20% abs pellets til sportsudstyr dele, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina,
Undersøgelse

You Might Also Like