Varmebestandigt ABS Materiale ABS Plastik I Alt Farve

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA

Prøve: 5 kg gratis

Fabriksforsyning

MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

Varmebestandig ABS

Produkt beskrivelse

varmebestandig abs er termoplastplast fremstillet af polykarbonat og polyacrylonitril (ABS) legeringer, der kombinerer de to materialer (UV) og andre egenskaber, farven er ikke gennemsigtige partikler, der kan anvendes i vid udstrækning inden for automotive indvendige dele, forretningsmaskiner, kommunikationsudstyr, hjem apparater, husholdningsapparater, husholdningsapparater, forsyninger og belysningsudstyr.

Produktudstilling

ABS 增韧 1.jpg

varmebestandige abs egenskaber

ABS 耐热 .png

Testværdier
De angivne værdier blev - hvis ikke andet er angivet - taget på standardiseret testprøve ved stuetemperatur. Specifikationerne for varmebestandig abs skal betragtes som vejledende værdier, men ikke som bindende mindste værdier. Vær opmærksom på, at egenskaberne af varmebestandig abs kan påvirkes betydeligt af formkonstruktion, procesparametre og farvning.

Virksomhedsoplysninger

produktion flow.png

Certificeringer

Certificeringer af nylon 66 pellets.png

 

emballage flow

pakning flow.png

Kunde show

kunder og after sales service.pngmain market.pngVi kan levere gratis prøve af nylon 66 pellets.png

+86 188 5057 5026     hetty@juliertech.com

Velkommen til engros den høje kvalitet varme resistente abs materiale abs plastik i alle farver lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: varmebestandig abs materiale abs plast i alle farver, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like