Højkvalitetsinsprøjtningsgrad PC Granuler Fabrikanter / Leverandører / Fabrikantmappe

Højkvalitets injektionsgrad PC Granules Manufacturers / Suppliers / Manufacturer Directory

Produktdetaljer

PC indsprøjtningsgrad


Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

Produkt beskrivelse

Produktnavn

PC indsprøjtningsgrad

description.png

Produktudstilling

ABS anti-statisk og fr.jpgABS FR.jpg

Produktegenskaber

PC 20% gf V0.png

Virksomhedsoplysninger

      Julier (Xiamen) Technology Co, Ltd, er fokuseret på plast råmateriale PC indsprøjtning klasse for 13years.With bedste kvalitet og rimelig pris på PC indsprøjtning klasse

Produktion flow.png

22.png

Velkommen til høj kvalitet indsprøjtningsgrad PC Granules Producenter / Leverandører / Producent Directory fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.

Certificeringer
2.png3.png1.png

Anvendelse  

LED-lyspære, LED-lysrør, reflektorpære og anden lysramme, LED-lysboks, alle plastbelysningsparser og plast-aluminiumbelysningsdele mv.

Pakningstrøm
Pakning flow.png

 

Kunde show

Kunder og after sales service.pngVigtigste market.png


Hvis du er interesseret i vores produkter, så kontakt os når som helst!Velkommen til engros den høj kvalitet høj kvalitet indsprøjtning grade pc granulat fabrikanter / leverandører / producent katalog fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: Høj kvalitet indsprøjtning grade pc granulat producenter / leverandører / fabrikant katalog, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide