Custom Plastic Parts JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: brugerdefinerede plastdele
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

brugerdefinerede plastikdele

Produkt beskrivelse

54. Analyse af lækage af køler. På grund af overdreven surhed eller salthed af kølevand korroderes rør af køler, hvilket forårsager, at køleren lækker vand.

55. Installation og anvendelse af kvælstofspray. Kvælstof er en ekstra enhed installeret i gummi kredsløb. Når lim injiceres, svulmer nitrogen hurtigt og klemmer hydraulikolie, så strømningshastigheden af hydraulikolie øges for at opnå hurtige, tilpassede plastdele.
56. Anvendelse af gashjælpemidler. Når gasassisteret er et ølprodukt, opblæses det i produkt for at gøre produktet tomt, hvilket kan reducere materiale.
57. Sammenligning af åbne kredsløb og lukkede oliekredsløb. sammenligning mellem åben kredsløb og lukket kredsløb olie kredsløb er, at lukket kredsløb oliekredsløbet tilføjer en sensor til dyse. Når indstillet parameter afviger fra faktiske data, vil sensoren tilbagekoble signal til computer, og computeren vil korrigere afvigelsesværdi. Fast værdi er lig med den faktiske værdi tilpassede plastdele.
58. Effekt af niveau på. niveau er af stor betydning for balancen i låsemodus, hvilket garanterer en jævn drift af.
59. Årsager og forebyggende foranstaltninger for brud på fordybning (hovedgavl, andet bord, bagklap). årsagen til brud på skabelonen er hovedsagelig intern stress i skabelonen. Under påvirkning af stress er skabelonen brudt. Når skabelon er tilpassede plastdele ed, skal stress elimineres i tide for at forhindre skabelonbrud.
60. Løsninger for utilstrækkeligt moment og utilstrækkelig lim ved brug af teknik s. Ved brug af engineering s kan utilstrækkeligt drejningsmoment af smeltet gummi øge primærmeltemotoren for at løse problemet, og utilstrækkelig kan løses ved at reducere skruediameter tilpassede plastdele.
61. Årsager og løsninger til høj temperatur i midten af røret. Temperaturen i midten af røret er for høj, hovedsagelig på grund af utilstrækkelig glathed på skruen og friktionen mellem skruen og materialefasen. Den skal være poleret eller belagt på overfladen af skruen. Reducer foranstaltninger som ryg- og rygspecifikke plastdele.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

brugerdefinerede plastik dele Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros de højkvalitets tilpassede plastdele julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: brugerdefinerede plastdele julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like