Injektionsstøbte dele JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: sprøjtestøbte dele
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

sprøjtestøbte dele

Produkt beskrivelse

42. Forklaring af startkredsløbet for oliepumpens motorindsprøjtestøbte dele. Oliepumpemotoren starter med stjernestrekanten
43. Princippet om energibesparende pumpe er forklaret. Energibesparende pumpe er en variabel flowpumpe. Når maskinen er i gang, skubber olien den mekaniske bevægelse gennem olieventilcylinderen og vender tilbage til brændstoftanken. Når maskinen ikke bevæger sig, vender olien direkte tilbage til brændstoftanken.
44. Forklaring af indgang og udgang af elektroniske printkort. Den elektroniske version indlæses af signaler som forskellige bevægelsesfølerkontakter og elektroniske vægte, og computeren udleder olieklappen for at udføre de operationelle sprøjtestøbte dele.
45. Lidt
46. Årsager til og forebyggelse af olieforsegling ildfaste olie lækage sprøjtestøbte dele. Cylinderkernen bærer og ridser olietætningen, hvilket medfører utilsigtet olielækage, holder cylinderkernen ren og undgår slitage og forhindrer olielækage forårsaget af skrabning af olietætningen.
47. Effekten af og flow lineariteten på. Den er proportional med strømningshastigheden og er vigtig for nøjagtigheden og stabiliteten af parametrene for.
48. Grunde til at bremse produktionscyklusser og forbedringsforanstaltninger. Årsagen til den langsommere produktionscyklus skyldes hovedsagelig den forlængede køletid og den længere returtid på skruen som følge af slid. Forbedre formeafkølingseffekten, forkort køletiden, udskift den slidte skrue, forkort returtiden og fremskynde produktionscyklussen.
49. Årsager og behandlinger til at skrige, når der smelter lim. Limens gnidning skyldes friktionen mellem skruen og materialet eller friktionen mellem skruen og tønderen. Til skruepolering eller galvanisering af sprøjtestøbte dele glattes overfladen for at reducere friktionen; Skruens center er justeret, så det ikke gnider mod tønderen.

50. Påvisning og justeringsmetode til fastspænding af parallelisme. Brug fire drejemålere til at bestemme korinthiens stræklængde, når maskinen er fastspændt, for at se om den er inden for den tilladte tolerance for at kontrollere Colin-kolonnen, låsemæssig lighed. Juster derefter den korintiske store møtrik for at justere klemmens parallelisme. (Se på en anden bog, principper for maskiner)
51. Årsager og forebyggende tiltag for Korintens sammenbrud. Årsagen til sammenbruddet af den korintiske søjle skyldes uligheden af fastspændingen. Juster klemmens parallelisme for at forhindre Coriner i at bryde sprøjtestøbte dele.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

sprøjtestøbte dele Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros de højkvalitets sprøjtestøbte dele julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbte dele julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like