Injektionsstøbt plast til LFRT Materialer

● Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
● Mærke navn: JULIER ● Shaping Mode: Injektionsstøbt plast til LFRT materialer ● Produkt Materiale: Alle former for plast råmateriale

Produktdetaljer

sprøjtestøbt plast til LFRT materialer

Produkt beskrivelse

produktnavn

sprøjtestøbt plast til LFRT materialer

Materiale

PA66 / PA6 / PP / PBT / PPS / TPU med lang glas / kulfiber

Farve

Tilpas

Certificering

ISO9001, SGS, CTI, ROHS

Mould materiale

P20 / 718/738 / NAK80 / S136

Mould base

LKM Mold Base

rmoplastisk harpiks i LFT har en stor viskositet og indeholder lange glasfibre, så flydbarhed af sprøjtestøbning er dårlig. For at forbedre fluiditeten af LFT kan fremgangsmåden indbefattende stigende port og diameter af løberen, øge indsprøjtningstrykket, stigende temperatur på cylinderen og temperaturen af støbeformen og dispergerbarheden af fiber forbedres ved styring af skruetrykstryk. Under indsprøjtestøbt plastik til LFRT materialeproces vil fibre blive beskadiget i nogen grad på grund af afskæring. Fiberbrud kan reduceres ved at justere størrelsen på port og løber og tilhørende procesforhold.

Injektionsstøbt plast til LFRT-materialer anvender generelt en sprøjtestøbemaskine med en klemkraft på mere end 100 tons. cylinder og skrue skal behandles med slidstyrke. Hvis det er muligt, bedre at bruge bimetallisk karbidstål. Generelt skal den faktiske indsprøjtningsvolumen være 40% -60% af maskinens maksimale indsprøjtningskapacitet.


største problem i hele processen med sprøjtestøbt plast til LFRT materialer er, at udseendet ikke er smukt. opløsningspunkter er forme temperatur og holdetid.

Da fiber i LFT-materiale er meget længere, såfremt eksponering har en stor indflydelse på udseendet, er det nødvendigt at forøge formens temperatur på overfladen og reducere formens temperatur på bagsiden, således at basismaterialet PP strømmer til udseendefladen og glasfiber deponeres på bagsiden, der opnår gode udseendeskrav.

Vores firma

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores Service

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Vores certificeringer

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Kunder Foto

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål

图片 .png

  Hvorfor vælge Julier

polymer støbning plast højtrykssprøjtestøbning selskab

Velkommen til engros den høj kvalitet injektion støbt plast til lfrt materialer fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sprøjtestøbt plast til lfrt materialer, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like