Lft-pp lang glasfiberfyldt polypropylen

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis lft-pp
Fabriks levering

Produktdetaljer

LFT-pp

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

lft-pp Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

lft-pp Lang glasfiberforstærket polypropylen (lft-pp) er en af de nye opmærksomhedssorter. Som bærermateriale til bilmoduler kan dette materiale ikke kun effektivt forbedre stivhed, slagstyrke, krybe modstand og dimensionstabilitet af produktet, men også gøre komplekse bilmodulprodukter. På grund af styrkekravene opnås den konventionelle modulbærer sædvanligvis ved stempling af en glasfibermattearmeret termoplast (GMT) eller et metalplademateriale baseret på polypropylen. På grund af brugen af presseformning er det vanskeligt at integrere flere dele. For at øge stivheden og styrken og for at opnå en tynd formstykkelse er det også nødvendigt at anvende en forstærkningsribbe. Derudover er andre trin påkrævet for at fjerne blitz og burr i den støbte del. Alle ovennævnte faktorer begrænser reduktionen i vægt og omkostninger for bilmodul lft-pp-produkter. Da metal ikke er egnet til at danne komplekse former, begrænser det brugen i mange dele, hvilket også hindrer omkostningsreduktion. I modsætning hertil kan lang glasfiberforstærket plastinjektionsstøbning overvinde mange af de ovennævnte ulemper. Imidlertid kan glasfibrene blive beskadiget under lft-pp-sprøjtestøbningsprocessen uden at opnå den krævede styrke.
For at glasfibrene skal fungere godt i plast, er det nødvendigt at gøre glasfibrene længere end deres kritiske længde Lo. De relevante data viser, at når den fiberarmerede plast, hvis fiberlængde er mindre end denne kritiske længde udsættes for en vis belastning, trækkes fiberen ud, og fiberens styrke kan ikke udøves fuldt ud. Den kritiske længde Lo er relateret til den specifikke plastik. For glasfiberarmeret polypropylen lft-pp er Lo 3,1 mm, mens længden af almindeligt kortfiberarmeret plastglas generelt kun er 0,2 til 0,6 mm. Det er således vist, at fejltilstanden hovedsageligt er, at fibrene trækkes ud og ikke kan opfylde modulets bærermateriales styrkekrav. Derfor er udviklingen og anvendelsen af lang glasfiberarmeret polypropylen lft-pp og dets sprøjtestøbningsteknologi at fremstille et polypropylenråmateriale med en forstærket glasfiberlængde på ca. 10 mm, og at sikre længden af glasfiberen i produktet er 3,1 mm gennem en forbedret sprøjtestøbningsproces. ovenstående.

Produktvisning

lft-pp


Virksomhedsoplysninger

lft-pp Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af lft-pp

lft-pp Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

lft-pp Certificates JULIER

pakningsstrøm

lft-pp Package process JULIER.jpg

Kundeshow

lft-pp Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

lft-pp Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet lft-pp lange glasfiberfyldte polypropylen fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: lft-pp lange glasfiberfyldte polypropylen, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide