Materiale TPU Factory Made Transparent Clear Tpu

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis materiale tpu Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

materiale tpu

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

materiale tpu Beskrivelse

Under de samme betingelser har polyestermaterialet tpu et meget højere vandindhold end polyetheren. Derfor bør polyesteren især bemærkes under tørreprocessen. Det bør tørres grundigt og strengt tørres. Betingelserne styres.
2. Trykholdningsfase
Når polymersmelten injiceres, uanset om den er i plastik eller i indsprøjtningstrinnet, udsættes smelten for en kombination af internt statisk tryk og eksternt dynamisk tryk. Under pakningsfasen udsættes polymersmelten for højt tryk. Under dette tryk komprimeres det frie volumen mellem molekylsegmenterne. På grund af faldet i frit volumen mellem molekylkæderne øger nærheden af de makromolekylære segmenter de intermolekylære kræfter. Det vil sige, den tilsyneladende viskositet er forbedret. Da polyetheren har en lavere sammenhængende energi af etherbindingen og en mindre rotationsbarriere af bindingen, er virkningen af at styrke den tætte kæde mellem molekylkæderne desuden mindre, så når molekylet

Den relative forskydning af kæden er stor, så viskositeten ser ud til at kunne variere over et bredt område. Da molekylærkæden af polyetheren er meget mere fleksibel end polyestermaterialet tpu , er dens permanente deformation desuden vanskelig at danne, så når polyether presses under behandlingen, kombineres den med polyestermaterialet tpu . I modsætning hertil skal polyether-TPU'er kontrollere længere opholdstider.

materiale tpu show

tpu pellets

materiale tpu egenskaber

tpu pellets

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

pakningstrøm

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet materiale tpu fabrik lavet gennemsigtig klar tpu lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: Materiale TPU fabrik gjort gennemsigtig Clear TPU, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like