Mold Injection Companies JULIER®

Oprindelsessted: Fujian, Kina (fastlandet)
Brandnavn: JULIER®
Anvendelse: Bildele
Produkt Materiale: PA6 / PA66 GF30

Produktdetaljer

mold injektionsselskaber

Produkt beskrivelse

hastighed: høj hastighed (lidt lavere for forstærkede støbeinjektionsselskaber).
Løber og porte: På grund af den korte afregningstid er portens placering meget vigtig. Portåbningen skal ikke være mindre end 0,5 * t (hvor t er tykkelsen af delstøbeindsprøjtningsvirksomhederne).
Hvis en varm løber bruges, skal portstørrelsen være mindre end med en konventionel løber, fordi den varme løber kan hjælpe med til at forhindre for tidlig størkning af. Hvis der anvendes en nedsænket port, skal portens mindste diameter være 0,75 mm.
Kemiske og fysiske egenskaber:
De kemiske og fysiske egenskaber svarer til dem fra 6, men det har et lavere smeltepunkt og et bredt temperaturområde. Det har bedre slagfasthed og opløselighed modstand end 6, men det er også mere hygroskopisk. Fordi mange af kvalitetskendetegnene for dele er påvirket af hygroskopicitet, bør dette tages i betragtning ved design af produkter ved hjælp af mold injektionsselskaber.
For at forbedre de mekaniske egenskaber for støbeinjektionsvirksomheder er der ofte tilføjet forskellige modifikatorer. Glas er det mest almindelige additiv, og undertiden tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for at forbedre slagmodstanden. For produkter uden tilsætningsstoffer krymper der mellem 1% og 1,5%. Tilføjelse af et glasfiberadditiv kan reducere til 0,3% (men lidt højere i retningen vinkelret på {HotTag}). Den støbte samling påvirkes hovedsageligt af krystalliniteten og hygroskopiciteten af. Den faktiske er også en funktion af del design, vægtykkelse og andre parametre forme injektionsselskaber.

PA6 ydeevne • Fysiske egenskaber Ingen ※, lugtfri, meldug, gennemskinnelig eller transrent udseende, mælkehvid eller lysegul, tæthed 1,04-1,36, en særlig protein smag ved forbrænding, flammen er blå i øvre ende. • Mekaniske egenskaber: God sejhed, modstandsdygtighed over for gentaget stød og vibrationer på - 40-100 ℃, friktionsmodstand, slidstyrke, selvsmøring, dårlig krybebestandighed, dårlig dimensionsstabilitet, kan forbedres ved at tilføje glasfiber eller blend med eller s at overvinde denne ulempe form injektionsvirksomheder.

Vores firma

1.png2.png

Vores Service 3.png Det er ikke

mold injektionsselskaber Certificeringer

4.png

Kunder Foto

Favrable Kommentar

Gunstige kommentarer 1.png

Gunstige kommentarer 2.png

Ofte stillede spørgsmål


图片 .png

Hvorfor vælge Julier

5.png

Velkommen til engros de højkvalitets skimmelsprøjtningsvirksomheder julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: mold injektionsvirksomheder julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide