Nylon 6 (PA) - Polyamid 6 - JULIER®

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

Nylon 6

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

Beskrivelse

Nylon 6 kan modificeres under anvendelse af comonomerer eller stabilisatorer under polymerisering for at indføre nye kædeendens eller funktionelle grupper, som ændrer reaktiviteten og de kemiske egenskaber. Det gøres ofte for at ændre dens farvning eller flammehæmning. Nylon 6 syntetiseres ved ringåbningspolymerisation af caprolactam. Caprolactam har 6 carbonatomer, derfor 'Nylon 6'. Når caprolactam opvarmes til ca. 533 K i en inert atmosfære af nitrogen i ca. 4-5 timer, bryder ringen og undergår polymerisering . Derefter føres den smeltede masse gennem spinnerets for at danne fibre af nylon 6.

Polymerisering af caprolactam til nylon 6.

Under polymerisering brydes amidbindingen inden for hvert caprolactam molekyle, med de aktive grupper på hver side omdanner to nye bindinger, da monomeren bliver en del af polymerens rygrad. I modsætning til nylon 6,6, hvor retningen af amidbindingen reverserer ved hver binding, ligger alle nylon 6- amidbindinger i samme retning (se figur: bemærk N-C-orienteringen af hver amidbinding).

Nylon 6 (ovenfor) har en struktur svarende til Nylon 6,6 (nedenfor).

POLYAMID ELLER NYLON

er et af de mest betydningsfulde råmaterialer til den industrielle harpiksindustri. Nøgleattributter er høj slagstyrke, god slip og slibende ydeevne samt fremragende termiske egenskaber.

Da vores råvarer er restmaterialer fra tekstil-, tekniske fiber- eller filmanvendelser, og da vi holder disse grupper adskilt fra hinanden, har vores produkter forskellige, men ensartede viskositetsniveauer. Produkter fremstillet af tekstilkarakterer har normalt lav Rv på 2,3-2,5, andre råmaterialer fører til medium Rv på 2,6-2,7, højere Rv-materialer vil have værdier på 2,8-2,9, mere en specialitet er høje viskositeter, der starter ved Rv 3.0 og højere .

På grund af nylon 6 høj slagstyrke er polyamid 6 særligt egnet til at fremstille forbindelser, som senere vil ende i applikationer såsom:

MOTOR COVERS
RADIATOR GRILLS
TURN SIGNAL INDIKATORER
Vægplugger
ELEKTRISK TÆNDNING
FORBUNDSBASER


Nylon 6 show

Nylon 6 .jpg

 

Nylon 6 egenskaber

Nylon 6.png

 

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

Nylon 6 Certificates.png

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder viser

Personlige tjenester

 

Personlige tjenester


Velkommen til engros i høj kvalitet nylon 6 (pa) - polyamid 6 - julier® fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon 6 (pa) - polyamid 6 - julier®, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like