Sort PA6 Fyldt MOS2 Nylon 6 Resin Plastic Household Materiale

I højteknologiske polymerer har den den højeste mekaniske modstand, selv i høje temperaturer og i barske omgivelser. - Høj sejhed, god kompressionsmodstand og trækbelastning. - Lav friktionskoefficient, bære mindre end PA 6 nat. Som molybdendisulfid tilsættes - Høj modstandsdygtighed over for maskine og fedtolier, ikke til stærke syrer, men godt vejr og vejrbestandighed. - Træthedsbestandighed, som bevarer egenskaber selv ved gentagne anstrengelser. - Høj fugtabsorption.

Produktdetaljer

Sort PA6 Fyldt MOS2

Vi kan levere gratis prøve af pbt gf30 til elektrisk connector.png

Produkt beskrivelse


Sort PA6 Fyldt MOS2 er et støbt nylonmateriale modificeret ved tilsætning af molybdendisulfid (MoS2). Tilsætningen af MoS2 medfører en forøgelse af graden af krystallinitet, udlåner det støbte polyamid en højere grad af styrke, men uden nogen væsentlig forringelse af sejhed. Derudover resulterer forøgelse af krystalliniteten af denne PA 6 C i forbedret overfladehårdhed og bedre slidegenskaber sammenlignet med standard PA 6-støbe.

Produktudstilling

2.jpg3.jpg

Produktegenskaber

QQ20180113092011.png

Virksomhedsoplysninger

    Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

Test af Equitments

Testing equitments.jpg

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder show.png


Velkommen til engros den høje kvalitet sort pa6 fyldt mos2 nylon 6 harpiks plast husholdningsmateriale lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: sort pa6 fyldt mos2 nylon 6 harpiks plast husholdningsmateriale, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like