Flammehæmmende polymerer Polyamid 6,6

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg fri flammehæmmende polymerer Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

flammehæmmende polymerer

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

flammehæmmende polymerer Beskrivelse

Smeltetemperatur: 260 ~ 290 ° C. Produktet til glasadditiver er 275 ~ 280 ° C. Smeltetemperaturen bør undgås over 300 ° C. Temperaturstemperatur: 80 ° C anbefales. Forme temperaturen vil påvirke krystalliniteten, som vil påvirke produktets fysiske egenskaber. For tynde vægte plastdele, hvis en formstemperatur lavere end 40 ° C anvendes, vil plastikpartiets krystallinitet ændre sig med tiden, og for at opretholde den plastiske parts geometriske stabilitet kræves glødebehandling.

Flammehæmmende polymerer Injektionstryk: Normalt mellem 750 og 1250 bar afhængigt af materiale og produktdesign.

flammehæmmende polymerer Injektionshastighed: høj hastighed (lidt lavere for forstærkede materialer). Løber og porte: På grund af den korte aflejringstid af PA66 flammehæmmende polymerer er portens placering meget vigtig. Portåbningen skal ikke være mindre end 0,5 t (hvor t er tykkelsen af plastikdelen). Hvis en varm løber bruges, skal portstørrelsen være mindre end med en konventionel løber, fordi den varme løber kan hjælpe med til at forhindre for tidlig størkning af materialet. Hvis der anvendes en nedsænket port, skal portens mindste diameter være 0,75 mm. Typiske anvendelser PA66 flammehæmmende polymerer er mere udbredt i bilindustrien, instrumenthuse og andre produkter, der kræver slagfasthed og høj styrke.

Polyamid pa66 harpiks priser produkter er vrimler i hverdagen, men få mennesker kender sin historie. Polyamid pa66 resin priser flammehæmmende polymerer er en syntetisk fiber, der er udviklet først i verden.

Det er nødvendigt at omdanne laboratoriernes resultater til råvarer, først for at løse den industrielle kilde til råmaterialer; For det andet at udvikle produktionsteknologi og udstyr til transport, måling og vikling i smeltespindingsprocessen. De råmaterialer, der kræves til fremstilling af polyamid 66 - adipinsyre og hexamethylendiamin, blev kun anvendt som reagenser i laboratoriet på det tidspunkt. Det var nødvendigt at udvikle og producere store mængder og egnet adipinsyre og hexamethylendiamin. DuPont valgte en rig phenol til udviklingsforsøg. I 1936 anvendte en kemisk fabrik i West Virginia en ny katalytisk teknologi til fremstilling af adipinsyre i store mængder med billig phenol og opfandt derefter en ny proces til fremstilling af hexamethylendiamin fra adipinsyre. DuPont pionerer smeltetråden. Den nye teknologi til spinding, polyphenolamin 66 flammehæmmende polymerer opvarmes og smelter, filtreres og suges derefter ind i pumpen og sprøjtes i filamenter gennem nøglekomponenter (spindehoved), og de udledte filamenter trækkes og formes ved luftkøling. Pilotprøven blev afsluttet i juli 1938, og første gang polyamidfiberen blev produceret. Tandbørsten med polyamid 66 som tandbørsten blev lanceret på markedet i samme måned.

Virksomhedsoplysninger

flame retardant polymers Factory show.jpg

Testudstyr

flame retardant polymers Testing equitments.jpg

Certificeringer

flame retardant polymers Certificates

pakningstrøm

flame retardant polymers Package process.jpg

Kunde show

flame retardant polymers Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

flame retardant polymers Personal services.jpg


Velkommen til engros de højkvalitets flammehæmmende polymerer polyamid 6.6 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: flammehæmmende polymerer polyamid 6,6, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like