FR PA66 FR15 Halogenfri

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg fri nylon FR PA66 Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

FR PA66

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

FR PA66 Beskrivelse

Polyamidharpiks, det engelske navn er polyamid, betegnet FR PA66. Almindeligvis kendt som n-ylon (n-ylon) er det den største, mest forskelligartede og mest alsidige af de fem tekniske plastik. De vigtigste sorter i n-ylon er n-ylon 6 og n-ylon 66, som er FR PA66olut dominant. n-ylon 6 er polycaprolactam, medens n-ylon 66 er polyhexamethylenadipamid. n-ylon 66 er 12% hårdere end n-ylon 6 efterfulgt af n-ylon 11. n-ylon 12, n-ylon 610, n-ylon 612, ud over n-ylon 1010, n-ylon 46, n -ylon 7, n-ylon 9, n-ylon 13, nye sorter er n-ylon 6I, n-ylon 9T og speciel n-ylon MXD6 (barriereharpiks) osv. modifikation af n-ylon En bred vifte af sorter , såsom forstærket n-ylon, monomerstøbt n-ylon (MC n-ylon), reaktionssprøjtestøbning (RIM) n-ylon, aromatisk FR PA66, gennemsigtig n-ylon, n-ylon, ledende n-ylon, flammehæmmende n-ylon, FR PA66 og andre polymerblandinger og legeringer for at opfylde forskellige specielle krav, der ofte anvendes som metal, træ og andre traditionelle materialer.

FR PA66 er som en stor del af ingeniørplastet meget udbredt i maskiner, biler, elektriske apparater, tekstiludstyr, kemisk udstyr, luftfart, metallurgi og andre områder.

Det er blevet et uundværligt strukturelt materiale i forskellige brancher, og dets hovedtræk er som følger:

1. Fremragende mekaniske egenskaber. n-ylon har høj mekanisk styrke og god sejhed.

2. Selvsmørende og slidstyrke. n-ylon har en god selvsmørende egenskab og en lille friktionskoefficient, så den har en lang levetid som transmissionskomponent.

3. Fremragende varmebestandighed. Meget krystallinsk n-ylon, såsom n-ylon 46, har en høj varmeforvrængningstemperatur og kan anvendes i en temperatur på 150 ° C i lang tid. PA66 går forbi

Når glasfiberen er forstærket, når varmestørrelsestemperaturen 250 ° C eller højere.

4. Fremragende elektriske isoleringsegenskaber. FR PA66 har høj volumenresistens og høj nedbrydningsspænding og er et fremragende elektrisk og elektrisk isoleringsmateriale.

5. Fremragende vejrbestandighed.

6. Vand FR PA66orption. n-ylon har højt vand FR PA66orption og mættet vand kan nå mere end 3%. I en vis grad påvirker den den dimensionerede stabilitet af delen.


FR PA66 show

FR PA66

FR PA66 egenskaber

FR PA66 properties

Virksomhedsoplysninger

FR PA66 Factory show

Testudstyr

FR PA66 Testing equitments.jpg

Certificeringer

FR PA66 Certificates

pakningstrøm

FR PA66 Package process.jpg

Kunde show

FR PA66.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet fr pa66 fr15 halogen fri fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: fr pa66 fr15 halogenfri, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like