Glasfiber Pa66 forstærket partikel

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg frit glasfiber pa66
Fabriks levering

Produktdetaljer

glasfiber pa66

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

glasfiber pa66 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

glasfiber pa66 slagstyrke (kJ / m2) 60-100; statisk bøjningsstyrke (MPa) 1 00-120; Martin-varme (° C) 50-60; bøjningsmodul (MPa) 2000 ~ 3000; volumenresistivitet (Ω cm) 1,83 × 1015; ligevægtsvand glasfiber pa66-absorptionshastighed 2,5%; dielektrisk konstant 1,63.

glasfiber pa66 anvendt i bilindustrien tegner sig for cirka en tredjedel af det samlede nylonforbrug. Det bruger hovedsageligt den omfattende ydelse af nylontræ vokstæthed og fremragende ydeevne til at imødekomme kravene til let energibesparelse til biler.

glasfiber pa66v er resistent over for mange opløsningsmidler, men er mindre modstandsdygtig over for syrer og andre kloreringsmidler.

glasfiber pa66 fremragende flammehæmmende ydeevne ved at tilføje forskellige flammehæmmere kan opnå forskellige niveauer af flammehæmmende virkning.

Inklusive alifatiske polyamider, fedtaromatiske glasfiber pa66 polyamider og aromatiske polyamider. Alifatiske polyamider har mange sorter, store udbytter og brede anvendelser og kan bruges som både fibre og plast. glasfiber pa66 Polyamidfiber kaldes også nylon, og dets udbytteforhold til polyamidplast er 9: 1. Der er få sorter af fedtaromatiske polyamider, og udbyttet er lille. Aromatiske polyamider omtales ofte som polyaramider, hovedsageligt som fibre, og sidstnævnte kaldes aramidfibre, almindeligvis kendt som aramid. Navnet på glasfiber pa66-polyamidvarianten er industrielt vant til antallet af carbonatomer indeholdt i enhedskædeleddet og kan groft klassificeres i p-type og mp-type i henhold til polymermonomeren.

glasfiber pa66 Produktvisning

glass fiber pa66 product show

Tilpasset farve

glass fiber pa66 color

Virksomhedsoplysninger

glass fiber pa66 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af glasfiber pa66

glass fiber pa66 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

glass fiber pa66 Certificates JULIER

pakningsstrøm

glass fiber pa66 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

glass fiber pa66 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

glass fiber pa66 Personal services JULIER.jpg


Velkommen til engrossalg af høj kvalitet glasfiber pa66 forstærket partikel fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: glasfiber pa66 forstærket partikel, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like