Glasfiber Polyamid Nylon Materiale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa 6 gf 30
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

glasfiberpolyamid

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

glasfiberpolyamid Beskrivelse

Glasfiberpolyamidforstærkede materialer kan tilsættes i intervallet 5-60% glasfiber i overensstemmelse med produktets egenskaber. Disse materialer har god styrke, varmebestandighed, fremragende slagfasthed, god dimensionsstabilitet og lav Warpage og så videre.

PA66 plastmateriale er gennemskinnelig eller uigennemsigtig mælkeagtig hvid eller gul granulær krystalpolymer med plasticitet. Tæthed (g / cm3) 1,10-1,14; trækstyrke (MPa) 60. 0-80.0; Rockwell hårdhed 118; smeltepunkt 252 ° C; sprøjtetemperatur -30 ° C; termisk dekomponeringstemperatur større end 350 ° C Kontinuerlig varmebestandighed 80-120 ° C; slagstyrke (kJ / m2) 60-100; statisk bøjningsstyrke (MPa) 1 00-120; Martin varme (° C) 50-60; bøjningsmodul (MPa) 2000 ~ 3000; volumenresistivitet (Ωcm) 1,83 × 1015; ligevægtsvandabsorptionshastighed 2,5%; dielektrisk konstant 1,63 glasfiberpolyamid.

Kemisk formel: [-NH (CH2) 6-NHCO (CH2) 4CO] n- kan modstå syre, alkali, mest uorganiske salt vandige opløsninger, halogeneret alkan, carbonhydrider, estere, ketoner osv.

glasfiberpolyamid har et højere smeltepunkt i glasfiberpolyamidmaterialer. I produktdesignet er en glasfiberpolyamid-krympehastighed mellem 1% og 2%. [1]

I dag bruges mange slags disponible dyser til ændring i markedet, glasfiberpolyamid og de fysiske egenskaber hos de originale materialer kan også opnås. Samtidig er prisen relativt billigere end råmaterialerne, hvilket sparer en stor pris for kunderne.

Monomersyntese

1) Fremstillingen af adipinsyre omfatter hovedsageligt en phenolmetode, en cyclohexanmetode og en acrylonitrildimeriseringsfremgangsmåde.

Fenolmetoden anvender phenol som et råmateriale ved anvendelse af Raney-nikkel som en katalysator, der hydrogenerer til fremstilling af cyclohexanol ved et tryk på 140 til 150 ° C og 2 til 3 MPa og derefter glasfiberpolyamid under anvendelse af en koncentration på 60% til 65% salpetersyre i en kobber- eller vanadiumkatalysator. Oxidation til adipinsyre ved 55 til 60 ° C i nærvær. Reaktionsformlen er som følger:

Cyclohexanmetoden anvender cyclohexan som et råmateriale og udsættes for flydende fasefaseoxidation i nærvær af en naphthensyreboremaskine eller en borsyrekatalysator til dannelse af en blanding af cyclohexanon og cyclohexanol og derefter en 60% koncentration af salpetersyre . Oxidation til adipinsyre ved 45 til 60 ° C. Reaktionsformlen er som følger:

Acrylonitrildimeriseringsmetoden anvender acrylonitril som et råmateriale, dimeriserer for at danne adiponitril ved elektrolytisk reduktion og opvarmer og hydrolyserer derefter i en fortyndet svovlsyre vandig opløsning for at opnå adipinsyre. Reaktionsformlen er som følger glasfiberpolyamid

glasfiber polyamid show

glass fiber polyamide.jpg

Virksomhedsoplysninger

glass fiber polyamide Factory show.jpg

Testudstyr

glass fiber polyamide Testing equitments.jpg

Certificeringer

glass fiber polyamide Certificates

pakningstrøm

glass fiber polyamide Package process.jpg

Kunde show

glass fiber polyamideExhibition show.jpg

Personlige tjenester

glass fiber polyamide Personal services.jpg


Velkommen til engros i høj kvalitet glasfiber polyamid nylon materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: glasfiber polyamid nylon materiale, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like