Glas fyldt Pa6 harpiks

Farve: som krævet
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Eksempel: 5kg gratis
Fabrikken supply
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

glas fyldt pa6 harpiks

We can provide free sample of  pbt gf30 for electrical connector.png

Produktbeskrivelse

Bakket op af en mange års erfaring, har vi etableret os som en af de fremtrædende producenter og leverandører af et bredt sortiment af plast og polyamid granulater og glas fyldt pa6 harpiks. Vores sortiment af granulat består af Jomfru, forstærket, oparbejdet pa granulat, herunder pa6, pa66, pa12, osv. Vi gør brug af høj kvalitet termoplastisk for at fremstille vores kvalitative vifte af produkter. Denne omfattende sortiment finder sin omfattende udnyttelse i forskellige industrier til fremstilling af plastprodukter som tape, etiketter og udskrive laminering. Disse bruges også til at gøre emballage beholdere, legetøj, forskellige husholdningsapparater, havemøbler caps, lukninger kasser og hus hold artikler.

Vi har en erfaren og dygtig team, der hjælper os med at frembringe et eksklusivt udvalg af produkter. De er forsynet med en specialiseret uddannelse, således at de kan forstå behovene hos klienterne. Det hjælper dem til at producere produkter som pr kundens specifikationer. Vores state-of-the-art produktionsanlæg giver sin støtte til at opfylde bulk ordrerne for kunder inden for den specificerede tidsramme. Det er på grund af vores lutter klient-centreret tilgang, at vi har høstet en bred kundekreds.


glas fyldt pa6 harpiks show

 glass filled pa6 resin.jpg

glas fyldt pa6 harpiks egenskaber

 glass filled pa6 resin.png

Firmaoplysninger

 Factory show.jpg

 

Test udstyr

 Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

pakning flow

 Package process.jpg

Kunden Vis

 Customers show.png

 

Vores Services

 Personal services.jpg


Velkommen til engros-høj kvalitet glas fyldt pa6 harpiks fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: glas fyldt pa6 harpiks, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like