High Impact Pa6 Granules

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri høj pa6-pa6 granulat
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 granulater

Produkt beskrivelse

Faktorer der påvirker viskositeten af PA6 skive og dens analysemetode

1 Anvendelse af forskellige viskositets pa6 granulatspåner Polyamid (PA, almindeligvis kendt som nylon) er den første harpiks, der er udviklet af DuPont i USA til fiber, som blev industrialiseret i 1939. I 1950'erne begyndte udvikling og produktion af sprøjtestøbte produkter at erstatte metaller for at opfylde kravene til lettere vægt og lavere omkostninger for downstream industriprodukter. Polyamid-rygraden indeholder mange gentagende amidgrupper. Når det bruges som plastik, kaldes det nylon. Når det bruges som en syntetisk fiber, kalder vi det nylon. I denne undersøgelse blev caprolactam brugt til at syntetisere PA6 nylon chips. Nylon-PA6 er den tredjestørste kemiske fiber i syntetiske fibre, så den spiller en afgørende rolle i både civil og industriel brug. Viskositeten af skiven er et vigtigt måleindeks og grundlaget for bestemmelsen af nylon, og anvendelsesområderne for skiven af forskellige viskositeter er også forskellige. Der er mange grunde til ændringen i relativ viskositet under produktionen og måling af PA6-chips. Derfor er det vigtigt at studere de faktorer, der påvirker viskositeten af PA6 skiver og deres analysemetoder.

Polyamid forkortes som pa6-granulat (Polyomide). Polyamidfibre refererer til en slags syntetisk fiber, hvis molekylkæde er bundet af amidbinding. Navnet på hvert land er anderledes. Polyamid 6-fiber kaldes "nylon" i Kina, og nylon hedder nylon. 6, Tyskland kaldet Perlon, Sovjetunionen kaldet Kaplon (Капрон), Japan kaldet Amilan (Amilan).pa6 granulat viser

high impact pa6 granules.jpg

pa6 granulat egenskaber

high impact pa6 granules.png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Test udstyr

Testing equitments.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpgVi kan give gratis prøve af Nylon pa6 pa66.png

Vores tjenester

Personlige services.jpg
Velkommen til engros de høj kvalitet high impact pa6 granulat fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: høj effekt pa6 granulat, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like