Materielle Pa6 hærdet fleksible høj effekt

Farve: som krævet
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Eksempel: 5kg gratis materiale PA6
Fabrikken supply
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

materielle pa6

Produktbeskrivelse

Polyamid har defekter af fattige tør tilstand og lav temperatur påvirke ydeevnen. For at forbedre denne defekt, polyamid hærdet og ændret. Polyamid er mere hærdet af transplantat ændret elastomer. Fagfolk mener, at som spredte fase, gummi partikler skal nå en vis afstand for at effektivt skærpe nylon. Af kvantificere partikelstørrelsen og afstand af gummi partikler, præciseres det udvalg grundlag af polyamid toughener elastomer. Graden af grænseoverskridende sammenkobling af elastomer, viskositet, og mængden af podede funktionelle grupper har derudover også indvirkning på den toughening effekt.

Produktnavn

Fleksibel polyamide6

Farve

Efter behov

Fordel

Konkurrencedygtig pris, høj kvalitet, levering til tiden, gratis prøve


Miljø venlig


Høj varmebestandighed,Høj slagfasthed


Uden sådanne urenheder


Kan væreforstærketmed denglas fiber/sejhed/flammehæmmer/UV stabilisator

Pakning

25kg/pose (også tilpasselig)

materielle pa6 show

 material pa6.jpg

Stramme kan bruges til almindelige og diverse ændret polyamid plast (herunder glasfiber forstærket, flammehæmmende, mineralsk fyldstof, osv.) og genbrugt, som kan væsentligt forbedre sejhed og opretholde andre mekaniske egenskaber. Gælder for forskellige støbning metoder og produkter, og anvendelsen af hærdet materiale pa6 er gavnligt at gendanne genoprettelse og stigning i mekaniske egenskaber af genanvendt, sikre bedre samlet udnyttelse.

materielle pa6 egenskaber

material pa6.png

Fleksible polyamide6 har flere egenskaber:

1. har en meget høj modulus af elasticitet, trækstyrke og varme og oxidation modstand.

Firmaoplysninger

 

Factory show.jpg

2. bevare hærdet materiale følgende egenskaber:

A. reducere trækstyrke samtidig øge virkningen styrke.

B. samtidig opretholde en høj bøjnings modulus.

C. give produktet en god overfladefinish.

 

Certificeringer

Certificates.png

 

pakning flow

Package process.jpg

3. hærdet materiale pa6 funktioner højtydende compatibilization af nylon legering og polymer kobling af nylon kompositter. Giver kobling mellem makromolekylære kæder i polyamid/PP, polyamid/PE og polyamid/elastomer legeringer. Komposit-materiale overholder grænsefladen mellem overfladen af glasfiber og de uorganiske pulver, derved høj grad forbedre egenskaben dispersion og grænsefladen bonding styrken af materialet.

Test udstyr

Testing equitments.jpg

4. størrelsen af skærpelse agent kan justeres. Tilføje 3% til 20% kan forbedre slagstyrke af polyamidharpiks og forbedre indskåret slagfasthed.

Kunden Vis

Exhibition show.jpgWe can provide free sample of Nylon pa6 pa66.png

Det har fremragende Hydrolyse modstand, olie og slidstyrke, høj temperatur resistens, aldrende modstand, høj stivhed og høj sejhed. Det har været meget anvendt i railway baffel materialer, elektronik, elektriske apparater, vand meter tarme, legetøj, Autodele, kabel kappematerialer og andre felter.

Vores Services

 Personal services.jpg


Velkommen til engros-høj kvalitet materiale pa6 hærdet fleksible høj effekt fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: materielle pa6 hærdet fleksible høj effekt, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like