Mos2 Fyldt Nylon 66 Pris på nylon per kg råmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Eksempel: 5 kg gratis PA66 Levering af fabrik MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

Mos2 fyldt nylon 66 pris på nylon per kg råmateriale

 

Phoebe

mail:xm6@juliertech.com

Skype&whatsApp&wechat&facebook: +8618859805905

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

Beskrivelse

Sejhed adfærd 30 wt % glasfiber forstærket PA6 farvet med forskellige masterbatches indeholdende carbon black (CB) var karakteriseret ved den instrumenterede Charpy slagprøve. To forskellige CB-typer med forskellige partikeldiametre samt som to forskellige polymerer, PE og PA6, blev brugt til at forberede den farvede polymer.

Selvklæbende limning er kendt for at være særligt velegnet til termohærdende kompositter med kontinuerlig fiberforstærkning, da det ikke afbryder fibrene på grund af borede huller. De hyppigt anvendte todelte klæbemidler kræver ofte lange hærdningstider for den kemiske reaktion. På Institute of Polymer Technology (LKT) blev der udviklet en vibrationsassisteret varmsmeltebindingsteknik (vibrationsbinding), som tilbyder korte cyklustider og repræsenterer en ændring af sammensmeltning af smelter ved hjælp af maskinteknologien fra vibrationssvejsning. Det er velegnet til at tilslutte termoplast med termohærdende materialer eller termohærdende ved hjælp af en termoplastisk mellemlæg, ved at drage fordel af kort cyklus tid og god lap forskydning styrke, sammenlignet med limning med reaktive klæbemidler.

Vis

 1.jpg


Firmaoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates

pakkeflow

 Package process.jpg

Kundeshow

 Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

 Personal services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet mos2 fyldt nylon 66 pris på nylon per kg råvarer fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: mos2 fyldt nylon 66 pris på nylon per kg råvarer, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like