Naturlig farve Pa66 Gf30

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: naturlig farve pa66 gf30
Gratis prøve, fremstilling

Produktdetaljer

naturfarve pa66 gf30

57

58

naturfarve pa66 gf30
De mere almindelige typer ændringer er: forstærket nylon, korrosionsbestandig nylon, ældningsbestandig nylon, slidbestandig nylon, flammehæmmende nylon, højtemperaturbestandig nylon osv.

1 • Forstærket nylon:
Forstærket nylon har høj styrke og modul. Med forøgelsen af glasfiber- eller carbonfiberindhold forbedres trækstyrken og bøjningsstyrken af nylon kraftigt, slagstyrken er mere kompliceret, hærdemidlet tilføjes, og nylonets sejhed øges meget. Forbedring • Tilsæt 30% til 35% glasfiber, 8% til 12% hærdemiddel, og nylon har de bedste omfattende mekaniske egenskaber.

2 • Hærdet nylon:
Mange tekniske plastmaterialer kan ikke opfylde det specielle anvendelsesmiljø. For eksempel er der mange materialer med utilstrækkelig sejhed og for skrøbelighed. Det kan øge sejhedens sejhed og lav temperatur ved at tilføje hårdere materialer eller ultrafine uorganiske materialer.

Hærdemiddel: Et tilsætningsstof tilsat en harpiks for at reducere plastens skørhed efter hærdning og for at øge dens slagstyrke og forlængelse.
I mange brancher, såsom elektroniske apparater og biler, kræves det, at materialer har flammehæmning, men mange plastråmaterialer har lav flammehæmning. Forøgelse af flammehæmmningen kan opnås ved at tilføje et flammehæmmer.

Flammehæmmer: også kendt som flammehæmmer, brandhæmmer eller brandhæmmer, et funktionelt tilsætningsstof, der bibringer brandfarlige polymerer flammehæmning; de fleste af dem er VA (fosfor), VIIA (brom, klor) og en forbindelse af IIIA (锑, aluminium) gruppeelementet.

Molybdænforbindelser, tinforbindelser og jernforbindelser, der har en røgundertrykkende virkning, er også i kategorien af flammehæmmere og er hovedsageligt egnede til plast, der har brandhæmmende krav, forsinker eller forhindrer forbrænding af plast, især polymerplast. Den får antændelsestiden til at stige, tænder sig selv og er vanskelig at antænde.

24

22

G_AC4XFE) YB [@ 7FQG9) {E [7

21

20

19

18

17

15

14

Velkommen til engros den høje kvalitet naturlige farve pa66 gf30 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: naturlig farve pa66 gf30, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like