Nylon 6 Polyamid leverandør

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis nylon 6
Fabriksforsyning

Produktdetaljer

nylon 6

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

nylon 6 Beskrivelse


Kontakt frit ved:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

nylon 6

PA egenskaber: krystallinsk termoplast med indlysende smeltepunkt, Nylon6 Tm er 220-230 °C, Nylon66 er 260-270, Nylon selv har en vandabsorberende base og derfor har vandabsorption, skal det tørres før formning, hvis temperaturen er for høj, nylon partikler Misfarvning.

nylon 6 Fordele: 1. Høj trækstyrke; 2. Fremragende sejhed og slagfasthed; 3. God selvsmørelighed, god slidstyrke, fremragende kemisk resistens; 4. Gode lavtemperaturkarakteristika 5. Selvslukning

Anvendelser: elektroniske apparater: stik, spoler, timere, beskyttende afbrydere, switch huse

Automobile: køleventilator, dørhåndtag, brændstoftankhætte, indtagsgitter, vandtankdæksel, lampeholder

Industrielle dele: sæder, cykelstel, skate baser, tekstil shuttles, pedaler, dias

Klassificering: anti-statisk PA nylon 6, ledende PA nylon 6, fiber-forstærket brandsikker PA, brandsikker PA, UV-resistent vejrbestandig PA, høj temperatur ekstrudering grade PA.

Med otte avancerede højhastigheds-twin-skrue blanding udstyr og en professionel prøve produktionslinje, vores årlige salg er over 7.000 tons, og den faktiske produktionskapacitet kan op til 12.000 tons. Vi har også et uafhængigt laboratorium udstyret med et komplet sortiment af testmaskiner og et team af professionelle ingeniører. Derudover har vi et tæt samarbejde med forskningsinstitutionerne og de kendte universiteter i branchen. Vi fik over 10 nationale patenter og er i 2014 godkendt af Xiamen Science and Technology Bureau som "The R & D Center of high-Tech engineering plastics".
Med ISO9001: 2008, TS16949 kvalitetssikringssystem certificering og UL Certificering af delvise produkter, kan vi levere materialet med certifikat af ROHS, REACH, SGS ... vi er overbeviste om at sikre høj kvalitet materiale, som fuldt ud kan opfylde de forskellige behov hos vores kunder.

Virksomheden har teknologisk avanceret dobbeltskruegranulationsenhed og almindeligt enkeltskrueenhedsfarvningsværksted. Eksisterende modifikationsserier: forbedret modifikation, flammehæmmende modifikation, modifikation af temperaturbestandighed, modifikation af slidstyrke, modændring af hydrolysebestandighed, modifikation af UV-modstand, ændring af varmeledningsevne, ledende modifikation. Det bruges til at producere PPA6, PA66, PBT, PC, ABS, PP, POM, PPS, PEI og anden plast, og er meget udbredt i elektrisk tilbehør, auto dele, kontortilbehør, konstruktion og værktøjer.

For at give kunderne produkter af høj kvalitet og tilfredsstillende tjenester og fortsætte med at imødekomme efterspørgslen på markedet kan vi skræddersy den store serie af modificeret plast til kunderne i henhold til kundernes krav.

nylon 6 Produkt Show

nylon 6 product show

Tilpasset farve

nylon 6 color

Virksomhedsoplysninger

nylon 6 Factory show JULIER.jpg

TestUdstyr af nylon 6

nylon 6 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

nylon 6 Certificates JULIER

pakkeflow

 nylon 6 Package process JULIER.jpg

Kunde show

 nylon 6 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

 nylon 6 Personal services JULIER.jpg


Velkommen til engros den høje kvalitet nylon 6 polyamid leverandør lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon 6 polyamid leverandør, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like