Nylon 66 Granulater Hårdhed Materiale


PA 66 produkter med tilsatte hærdere kan opretholde fremragende fysiske egenskaber under miljø med lav temperatur. Selvom styrken, stivheden og varmemodstanden er reduceret sammenlignet med overordnet nylon, kan slagstyrken øges med mere end 10 gange Evne, lav temperaturbestandighed, materiale-slidstyrke og dimensionstabilitet er usædvanligt fremragende.

Produktdetaljer

JULIER CONTACT US

nylon 66 granulater sejhed materiale

Der er to almindelige måder at ændre hærdet PA 66. Den ene er at tilføje andre materialer (såsom glasfiber) til plasten til blanding for at forbedre sejheden af ​​nylonplastmaterialet. Den anden er at tilføje hærdere for at forbedre produktydelsen.

Høj mekanisk styrke, lav friktionskoefficient, god selvsmørring, stødabsorption og støjreduktion, varmebestandighed, slidstyrke, kemisk resistens, ikke-giftig og lugtfri.

● nylon 66 materiale er en ideel erstatning for en række metal- eller gummimaterialer.

Farver tilpasses. Vi kan matche farven i henhold til Ral eller Pantone internationale farvekort.

Vores ingeniører på vores fabrik kan hjælpe dig med at vælge det rigtige materiale, der imødekommer dine applikations behov.

Express: FedEx, TNT, SF, EMS, speditørselskab osv.

Product Description

● Tåler kontinuerlig kontakt med forskellige kemikalier, baser, fortyndede syrer eller oxidanter.

● Nyloner har en tendens til at give god modstand mod de fleste kemikalier; de kan dog blive angrebet af stærke syrer og alkoholer.

● Forstærket nylon 66:
Sejheden tilføjes, og sejheden af ​​polyamid øges kraftigt Stigningen på 30% ~ 35% glasfiber, 8% ~ 12% hærder, nylon har den bedste omfattende mekaniske egenskaber.

● Hærdetnylon 66 materiale:

nylon 66 har høj styrke, hårdhed, stivhed og krybe modstand og har fremragende træthedsmodstand, sånylon66 granulater kan bruges i gear, hårliner osv. For at reducere brud eller tab af mekaniske egenskaber under periodisk stress eller vibrationsspænding. Også på grund af vandabsorption, den langsigtede styrke afnylon 66 granuler falder markant med stigningen i fugtighedsindhold.Polyamid 66 har god kompressionsspænding og høj kompressionsmodul i polyamid. Hårdheden afnylon66 granulater er meget gode, men det er følsomt over for hak. Kemi afPolyamid 66 De fysiske egenskaber ligner meget polyamid 6, så ændringsmetoden er også tæt. For eksempel,Polyamid 66 modificeret med glasfiber kan forbedre dets hårdhed, styrke, krybe modstand og træthedsbestandighed og reducere vandabsorption for at forbedre dimensionens stabilitet; Carbon black kan forbedre vejrbestandigheden afnylon 66 granulat.

● Forarbejdet hærdet polyamid 66
PA 66 kan dannes ved traditionelle plastforarbejdnings- og støbemetoder, såsom sprøjtestøbning, ekstruderingsstøbning, rotomolding, blæsestøbning og termoformning.nylon 66 granulatmateriale-behandlingstemperaturens kontrolområde er smalt, justeres generelt ca. 10 ℃, skruetemperaturen er lidt lavere, det blokerer dysen, skruetemperaturen er højere og viskositeten af ​​PA { {2}} smelter falder kraftigt. Derfor er det at vælge den rigtige skruetemperatur en vigtig betingelse for at sikre produktkvalitet. PA 66 -smelten er meget følsom over for vand, og en lille mængde vand forårsager hydrolyse, den relative molekylvægt falder, og de mekaniske egenskaber af produktet falder. Derfor skal vandindholdet kontrolleres strengt. PA 66 er mere modtagelige for oxidation og gulfarvning. Det skal tørres ved vakuumopvarmning. Tørretemperaturen er 80-90 ℃, og tørretiden kontrolleres ved 5-8 timer. På grund af det høje smeltepunkt for PA 66, bør formtemperaturen også øges passende. Hvis formtemperaturen er for lav, og smelteafkølingshastigheden er for hurtig, genererer produktet intern belastning.

Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER company information


JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS
JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros det høje kvalitet nylon 66 granuler hårdhedsmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon 66 granuler hårdhedsmateriale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like