Nylon 66 Polymer Pa Gf 30 For Radiator

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa 6 gf 30
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

nylon 66 polymer

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

nylon 66 polymer Beskrivelse

Reaktionsformlen er som følger:

Butadienprocessen chlorinerer først butadien til dannelse af en blanding af isomerer af dichlorbuten, som derefter cyaneres med hydrogencyanid eller natriumcyanid i en sur vandig opløsning til dannelse af butenyldiisocyanatet og derefter med natriumhydroxid. Efter behandlingen blev alle isomerer omdannet til 1,4-dicyanobuten-2, og efter oprensning blev palladium på carbon anvendt som en katalysator, og hydrogenering blev udført ved 300 ° C for at opnå hexamethylendiamin. Reaktionsformlen er som følger:

Fremstilling af nylon-66-salt

Ved fremstilling af nylon fra dibasinsyre og diamin er det nødvendigt at strengt styre forholdet mellem råmaterialer og et ækvimolært forhold for at opnå en polymer med en relativt høj molekylvægt. Derfor er det nødvendigt først at blande adipinsyre og hexamethylendiamin i produktionen. Nylon-66 salt. Nylon-66-saltet fremstilles ved separat blanding og blanding af ethanolopløsningen af hexamethylendiamin med ethanolopløsningen af adipinsyre ved en temperatur på 60 ° C eller derover, neutralisering og dannelse af et salt og derefter udfældning, filtrering, alkoholvaskning, tørring , og til sidst fremstilling 63. En vandig opløsning på ca.% anvendes til polykondensation. Reaktionsformlen er som følger:

polykondensation

Polykondensationen af nylon 66-saltet udføres ved en høj temperatur, og sammen med fjernelsen af vand fremstilles en lineær højmolekylær nylon-66. Reaktionsformlen er som følger:

Produktionsprocessen er opdelt i to typer: batchmetode og kontinuerlig metode. Den kontinuerlige proces er velegnet til storskala produktion, og produktionen af nylon-66 i verden vedtager primært en kontinuerlig proces. Batchmetoden anvendes kun i to tilfælde: Den ene er at producere specielle eller testkvaliteter; den anden er i små enheder med en kapacitet på mindre end 4 500 t A.

nylon 66 polymer Polyamid 66 eller nylon-66 Kemiske og fysiske egenskaber nylon 66 polymer har et højere smeltepunkt i polyamidmaterialer. Det er et halvkrystallinsk krystallinsk materiale. nylon 66-polymer opretholder også høj styrke og stivhed ved højere temperaturer. Ved design af et produkt er det vigtigt at overveje effekten af hygroskopicitet på geometrisk stabilitet. For at forbedre de mekaniske egenskaber af nylon 66-polymeren tilsættes ofte mange modifikatorer. Glas er det mest almindelige additiv, og undertiden tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for at forbedre slagmodstanden. nylon 66-polymeren er mindre viskøs og har derfor god fluiditet (men ikke så god som PA-6). Denne egenskab kan bruges til at maskine meget tynde komponenter. Dens viskositet er følsom for temperaturændringer. Krympningen af nylon 66 polymer er mellem 1% og 2%. Tilsætningen af glasfiberadditiver kan reducere krympningen til 0,2% ~ 1%. Krympningsforholdet er stort i strømningsretningen og i retningen vinkelret på strømningsretningen. Det er modstandsdygtigt over for mange opløsningsmidler, men svage til syrer og andre chloreringsmidler.

nylon 66 polymer show

nylon 66 polymer properties.jpg

Virksomhedsoplysninger

nylon 66 polymer Factory show.jpg

Testudstyr

nylon 66 polymer Testing equitments.jpg

Certificeringer

nylon 66 polymer Certificates

pakningstrøm

nylon 66 polymer Package process.jpg

Kunde show

nylon 66 polymer Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

nylon 66 polymer Personal services.jpg

Velkommen til engros i høj kvalitet nylon 66 polymer pa gf 30 til radiator lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon 66 polymer pa gf 30 til radiator, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like