Nylon 66 Hærdet Pa66


Hærdet og forstærket nylon pa66 forbedrer forlængelseved pause, slagstyrke, fleksibilitet og duktilitet, stabile kemiske egenskaber og bekvem behandling samt glatte indvendige og ydre overflader, reducerer flowmodstanden og er lettere end metalrør. Det har karakter af stødabsorbering, korrosionsbestandighed og nem installation

Produktdetaljer

Nylon 66 hærdet pa66

contact information of Linda Xie from Julier(Xiamen) Technology Co.,Ltd

Der er to almindelige måder at ændre hærdet PA66. Den ene er at tilføje andre materialer (såsom glasfiber) til plast til blanding for at forbedre nylonplastmaterialets sejhed. Den anden er at tilføje hærdsomere til forbedre produktets ydeevne.

Farverne er tilpasset. Vi kan matche farven i henhold til Ral eller Pantone internationale farvekort.

Vores ingeniører på vores fabrik kan hjælpe dig med at vælge det rigtige materiale til at opfylde behovene i din ansøgning.

Ekspres: FedEx, TNT, SF, EMS, speditorvirksomhed osv.

PA66 produkter med tilsat hærdere kan opretholde fremragende fysiske egenskaber under lav temperatur miljø. Selv om styrke, stivhed og varmebestandighed reduceres sammenlignet med modernylon, kan slagstyrken øges med mere end 10 gange Evne, lav temperaturmodstand, materialeslidstyrke og dimensionsstabilitet er usædvanligt fremragende.

Product Description

● Forstærket nylon 66:
Sejheden er tilføjet, og sejhed polyamid er stærkt forøget Stigningen på 30% ~ 35% glasfiber, 8% ~ 12% hærder, nylon har den bedste omfattende mekaniske egenskaber.

● Hærdet pa 66 materiale:
For eksempel kan Polyamid 66 modificeret med glasfiber øge sin hårdhed, styrke, krybemodstand og udmattelsesmodstand, og reducere vandabsorption for at forbedre dimensionsstabilitet; Carbon black kan forbedre vejrbestandigheden af nylon 66 granulat.


● Hærdet kvalitet pa66 behandling
PA66 materiale kan dannes ved konventionelle plast forarbejdning og støbning metoder, såsom sprøjtestøbning, ekstrudering støbning, rotomolding, blæse støbning, og termoformning.Nylon66 granulat materiale forarbejdning temperaturkontrolområde er smal, generelt justeret ved omkring 10 °C, skruen temperaturen er lidt lavere, vil det blokere dysen, skruen temperaturen er højere, og viskositeten af PA66 smelte falder kraftigt. Derfor er det en vigtig betingelse at vælge den rigtige skruetemperatur for at sikre produktkvaliteten. Dens smelte er meget følsom over for vand, og en lille mængde vand forårsager hydrolyse, den relative molekylvægt falder, og de mekaniske egenskaber af produktet falder. Derfor skal vandindholdet kontrolleres nøje. PA66 er mere modtagelig for oxidation og gulfarvning. Det skal tørres ved vakuumopvarmning. Tørretemperaturen er 80-90 °C, og tørretiden styres ved 5-8 timer. På grund af det højere smeltepunkt pa66, bør formen temperaturen også være passende forhøjet. Hvis formen temperaturen er for lav, og smelte køling sats er for hurtigt, vil produktet generere intern stress.

●Hærdet nylon 66 påføring:

De vigtigste krav til rør til motormotorer til biler er tilstrækkelig stivhed ved høje temperaturer og tilstrækkelig fleksibilitet ved lave temperaturer. Derfor hærdet forstærket pa66 også nødt til helt at forbedre den varmebestandige ilt ældning defekter, de materialer, der er udarbejdet ved 160 grader Celsius. Opfylde kravene til kunstig accelereret aldring test ved temperatur. Vores hærdede pa66 kan bruges i biler motor brændstof system rør.

Product packing

JULIER PACKAGE

JULIER CBM

JULIER DELIVERY TIME

QQ图片20200311164300

JULIER company information


JULIER PRODUCTION LINES

JULIER CERTIFICATIONS
JULIER CERTICICATIONS

JULIER CUSTMER SHOWS

Velkommen til engros høj kvalitet nylon 66 hærdet pa66 lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon 66 hærdet pa66, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like