Nylon Producenter High Impact Nylon6 Pa6

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis nylonfabrikanter Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

nylonfabrikanter

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

nylonfabrikanter Beskrivelse

Hotspots og fremtidige potentielle markeder for nylonproducenter engineering plastmarkedsapplikationer er:

potentielt marked

(1) Automotive motorindtagsmanifold For at reducere produktionsomkostningerne er det nødvendigt at vedtage integrerede komponenter, vælge højtydende materialer og forenkle design. At lave en nylonfabrikant sugemanifold kan gøre produktet lettere, reducere omkostningerne med 40% -50% og have en dæmpende effekt. Europæiske bilfabrikker anvender PA-sugemanifoler i spidsen og forventes at komme hurtigt ind i USA og andre steder.

(2) Varmebestandighed (specielt loddets modstandsdygtighed over for varme) Krystalkvaliteten vil være meget aktiv i elindustrien, og udviklingen og anvendelsen af halogenfri galdeblære PA- vil blive mere opmærksom.

(3) Fødevareemballagefilm centreret på PA6- Dette produkt har en lovende ansøgning. Den biaxially orienterede (BO) PA-film har god punkteringsmodstand, barriere for ilt og carbondioxid og retortresistens og anvendes som en coekstruderet flerlagsfilm. Kernefilmen kan udvide levetiden for fødevarer, efterspørgslen vil vokse støt, og den vil blive udvidet fra Japan, som oprindeligt blev udviklet og anvendt til andre lande og regioner.

PA66- Polyamid 66 eller nylon-66 Nylonfabrikanter med kemiske og fysiske egenskaber har et højere smeltepunkt i polyamidmaterialer. Det er et halvkrystallinsk krystallinsk materiale. PA66- opretholder også høj styrke og stivhed ved højere temperaturer. Ved design af et produkt er det vigtigt at overveje effekten af hygroskopicitet på geometrisk stabilitet. For at forbedre de mekaniske egenskaber ved PA66-, tilsættes ofte forskellige modifikatorer. Glas er det mest almindelige additiv, og undertiden tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for at forbedre slagmodstanden. PA66- er mindre viskøs og har derfor god fluiditet (men ikke så god som PA6-). Denne egenskab kan bruges til at maskine meget tynde komponenter. Dens viskositet er følsom for temperaturændringer. Nedskæringen af nylonfabrikanter er mellem 1% og 2%. Tilsætningen af glasfiberadditiver kan reducere krympningen til 0,2% ~ 1%. Krympningsforholdet er stort i strømningsretningen og i retningen vinkelret på strømningsretningen. PA66- er resistent overfor mange opløsningsmidler, men svage til syrer og andre chloreringsmidler.

Procesbetingelser

Tørrebehandling: Hvis materialet er forseglet før behandling, er der ikke behov for at tørre. Men hvis opbevaringsbeholderen åbnes, anbefales det at tørre det i varm luft ved 85 ° C. Hvis luftfugtigheden er større end 0,2%, er det også nødvendigt at udføre vakuumtørring ved 105 ° C i 12 timer.

nylonproducenter viser

pa 6 gf 30.jpg

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

pakningstrøm

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros de høj kvalitet nylon fabrikanter høj effekt nylon6 pa6 lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon producenter høj effekt nylon6 pa6, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like