Nylon Materiale Fleksibilitet Fyldt Polyamid

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis nylonmateriale Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

nylon materiale

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

nylon materiale Beskrivelse

I 1980'erne lykkedes udviklingen af kompatibiliserende teknologi, og udviklingen af PA legering blev fremmet. PA / PA, PA / PP, PA / nylon materiale, PA / PC, PA / PBT, PA / PET, PA / er blevet udviklet i forskellige lande rundt om i verden. PPO, PA / PPS, PA / I. Tusindvis af legeringer som CP (flydende krystal polymer) og PA / PA anvendes meget i biler, lokomotiver, elektronik, elektriske maskiner, tekstiler, sportsartikler, kontorartikler og husholdningsartikler.

I 1990'erne fortsatte nye sorter af modificeret nylonmateriale at stige. I løbet af denne periode blev modificerede nyloner kommercialiseret, dannet nye industrier og udviklede sig hurtigt. I slutningen af 1990'erne nåede verdens nylo-n legeringsproduktion 1,1 millioner tons / år. .

Med hensyn til produktudvikling er de vigtigste produkter højtydende nylo-n PPO / PA6, PPS / PA66, hærdet nylo-n, nano-nylon og halogenfri flammehæmmende nylo-n. Med hensyn til anvendelse er der gjort betydelige fremskridt med udviklingen af automobildele og elektriske komponenter, såsom højtflydende modificeret nylonmateriale til automotive indtagsmanifolder er blevet kommercialiseret. Blødgøringen af sådanne komplekse strukturelle komponenter er af stor betydning ved anvendelse, og vigtigere er det forlænger komponenternes levetid og fremmer bearbejdningsteknologien af ingeniørplaster. udvikling af.

Udviklingen af ændret nylo-n-udvikling

Som det største og vigtigste sortiment af ingeniørplaster har nylonmaterialet en stærk vitalitet, primært fordi den er modificeret for at opnå høj ydeevne, efterfulgt af bilindustrien, el-, kommunikations-, elektronik-, maskiner og andre industrier for at opfylde de høje krav til produktet. Jo mere intens, den hurtige udvikling af beslægtede industrier har fremmet processen med højtydende ingeniørplastik. Den fremtidige udviklingstrend for ændret nylo-n er som følger.

1 Markedsforespørgslen efter high-strength og high-rigidity nylo-n er stigende. Nye forstærkningsmaterialer som uorganisk whiskerforstærkning og carbonfiberforstærket nylonmateriale bliver vigtige sorter, der hovedsagelig anvendes i dele til motorkøretøjer, dele til mekaniske dele og rumfartsprodukter.

2 nylo-n legering vil blive den vigtigste for udviklingen af modificeret engineering plast. Nylo-n-legering er en vigtig måde at opnå nylo-n på højt niveau, og det er også det vigtigste middel til at fremstille nyon-n-specialmaterialer og forbedre nylo-n's ydeevne. Blandingen af andre højpolymerer forbedrer nylo-n's vandnylo n materia materialorption, forbedrer artiklens dimensionsstabilitet og lav temperatur sprødhed, varmebestandighed og slidstyrke. Derfor gælder den for de forskellige krav i køretøjstypen.

Virksomhedsoplysninger

nylon material Factory show.jpg

Testudstyr

nylon material Testing equitments.jpg

Certificeringer

nylon material Certificates

pakningstrøm

nylon material Package process.jpg

Kunde show

nylon material Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

nylon material Personal services.jpg


Velkommen til engros i høj kvalitet nylon materiale fleksibilitet fyldt polyamid lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon materiale fleksibilitet fyldt polyamid, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like