Nylon materiale Pa 30 Gf

Farve: som krævet
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Eksempel: 5kg gratis
Fabrikken supply
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

PA 30 gf

We can provide free sample of  pbt gf30 for electrical connector.png

Produktbeskrivelse

De kemiske egenskaber af både PA 6 og PA 6.6 er meget ens.

Polyamid fibre er ikke påvirket væsentligt af vand. En lille dråbe i vedholdenhed når nedsænkning i vand er fuldt reversibel på tørring. Den standard genvinde af nylon er 4,5% vand.

Polyamid er generelt meget resistente over for varme op til temperaturer på 180 ° C (medmindre udsættes for længere perioder). PA 6.6 smelter ved 250° C og nylon 6 ved 225° C.

På brændende, nylon materiale pa 30 gf brænde mindre let end bomuld og rayon og har tendens til at smelte væk fra flammen. PA fibre har en tendens til at være selv-slukning. Men i bulk, vil en smeltet masse brænde forholdsvis let. På brændende har nylon en karakteristisk selleri-lignende lugt.

PA 30 gf er gode generelle bestandighed over for syrer, men vil smuldre på opvarmning med koncentreret syrer. Nylon er opløselige i kogende 80% eddikesyre og myresyre ved stuetemperatur. PA 30 gf er resistente over for alkaliske.

PA 30 gf påvirkes ikke af den standard kulbrinte, aromatisk eller chlorerede opløsningsmidler. Nylon er opløseligt i phenoler, især i-cresol.

PA 6.6 og 6 kan adskilles på deres reaktion på kogende dimethylformamid; nylon 6.6 er opløselige, mens PA 6 er uopløselige.

I Shirlastain A (typisk genkendelse metode for polymerer) giver det en kedelig gul farve i den kolde, som uddyber til orange på kogende.


PA 30 gf show

 1.jpg

PA 30 gf egenskaber

  pa66 black data sheet .png

PA66 glasfiber forstærket (pa 30 gf) sammenlignet med almindelige PA66 plastmaterialer, har større stivhed og formstabilitet, for høj stivhed og formstabilitet i de mekaniske dele i skjold, meget udbredt i elektrisk og elektronisk industrimaskiner og elektriske dele brug. Jeg håber, at de ovenstående svar kan hjælpe dig, håber at kunne vedtage.

Firmaoplysninger


 Factory show.jpg

 

Test udstyr

 Testing equitments.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

pakning flow

 Package process.jpg

Kunden Vis

 Customers show.png

 

Vores Services

 Personal services.jpg

Polyamiderer lange kæde polymerer indeholdende akrylamid enheder (N-H - C = O). Disse polymerer er fremstillet ved polymerisering af en syre med en AMID f.eks. er det fremstillet ved reaktion af adipinsyre med hexamethylendiamin.

Polyamid blev først udviklet i 1952, mens det først blev produceret allerede i 1935 af DuPont.
PA er blandt de mest udbredte polymer familier inden for engineering polymers på grund af sin fremragende balance mellem ydeevne og omkostninger.


+86 188 5057 5026   Hetty@juliertech.com

Velkommen til engros-højkvalitets nylon materiale pa 30 gf fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon materiale pa 30 gf, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like