Nylon PA-6 trækstyrke med høj effekt

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri nylon PA-6
Fabriks levering

Produktdetaljer

nylon PA-6

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

nylon PA-6 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Hvis det PA6-forbedrede hærdet materiale i nylon PA-6-provinsen stiger med stigningen i glasfiberindholdet, vil stivheden også forbedres kraftigt, men sejheden reduceres markant. Mens PA6-nylon PA-6-hærdning og ændring af slagstyrken øges, vil trækstyrken også blive reduceret markant. Er der et ændret hjælpemiddel, der kan gøre PA6-hærderydelsen relateret? Selvfølgelig er det beslægtet. Det er polyamin-amin, et polymeradditiv tilsat nylontræer.

Polyamidnylon PA-6 er faktisk et generelt udtryk polyamid af en polymer indeholdende en amidgruppe i en gentagende enhed på en makromolekyle-hovedkæde. Det kan opnås ved enaminer med åben loop-polymerisation, og det kan også opnås ved kondensation af diaminer og disyrer. Polyamid henviser til en polymer indeholdende polære aminogrupper (-CO-NE-) i hovedkædesegmentet, der oprindeligt blev brugt som råmateriale til fiberfremstilling. Senere, fordi PA har stærk, slidbestandig, selvsmørende og det bredeste anvendelsestemperatur, er det blevet en meget brugt teknikplast i industrien.

Nylontræ-polymeriserede makromolekyler har en dendritisk nøjagtig molekylstruktur; Højden har geometrisk symmetri og strukturel ensartethed; Der er funktionelle grupper, der reagerer med uorganiske materialer og funktionelle grupper, der reagerer med organiske materialer. Funktionen er meget stor.

Det kan ikke kun forbedre materialets fluiditet, det har god termisk stabilitet og er ikke let at krystallisere, men det er let at danne en film, undtagen som et hjælpemiddel til styrkelse og hærdning af PA6 i nylon PA-6. Det kan også bruges som en industriel katalysator, olieabsorberende, miljømæssige flokkuleringsmidler og sekventeringsmaterialer, medicinske biomissiler osv. Hvordan syntetiseres det?

Syntesen af nylon PA-6 nylontræpolymer PAMAM blev undersøgt i 1950'erne, så det er nu blevet det mest dannede og vidt anvendte organiske makromolekylmateriale i Kina og i udlandet. Dets syntesemetode bruger dybest set den mest divergerende syntesemetode, men det var oprindeligt den første generation af Michael-additionsreaktionen mellem ethylendiamin og methacrylat i methanolopløsning og nitrogenbeskyttelse. Træpolymer PAMAM, derefter er reaktionen med ethylendiamin-cyklus dyr at producere adskillige generationer af træformede polymermaterialer.

Imidlertid er denne materialesynteteknologi meget moden, men omkostningerne er ekstremt høje, og markedsprisen er alt i gram, men hvis synteseteknologien opnår nye resultater, vil det have en betydelig reduktion i produktets omkostninger. Derfor vil det være et større bidrag til forbedring af hærdning og modifikation af nylon PA-6 PA6 og til miljøbeskyttelse.

Produktvisning

nylon PA-6 product show

Tilpasset farve

nylon PA-6 color

Virksomhedsoplysninger

nylon PA-6 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af nylon PA-6

nylon PA-6 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

nylon PA-6 Certificates JULIER

pakningsstrøm

nylon PA-6 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

nylon PA-6 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

nylon PA-6 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet nylon pa-6 trækstyrke, der er stærkt fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon pa-6 trækstyrke med stor påvirkning, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like