Nylon Pa6 sort antistatisk ESD-materiale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri nylon pa6 sort
Fabriks levering

Produktdetaljer

nylon pa6 sort

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

nylon pa6 sort Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Anti-statisk nylon pa6 sort plade er et fyldstofprodukt baseret på nylon. Fordi forbindelsen er defineret som et rent stof med en enkelt komponent, har det høj ydeevne inden for antistatiske materialer.

Antistatisk nylonmateriale

Nylon, det kinesiske navn på nylon pa6 sort polyamid, det engelske navn på polyamid (PA), er en termoplastisk harpiks, der indeholder gentagne amidgrupper - [NHCO] - i molekylets hovedkæde. Navnet afhænger af det specifikke antal carbonatomer i den syntetiserede monomer.

Nylon har egenskaberne mekanisk styrke, stivhed, hårdhed, høj sejhed, god ældningsbestandighed, god mekanisk vibrationsreduktion, god glidning, fremragende slidstyrke, god bearbejdelighed, intet krybfenomen, god slidstyrke og god dimensionel stabilitet, når det bruges til præcise og effektiv kontrol.

Nylon-serien er den vigtigste teknikplast. Det nylon pa6-sorte produkt er vidt brugt og dækker næsten ethvert felt. Det er den mest anvendte sort af de fem teknikplastik.

nylon pa6 sort Resistivitetsudligning: På grund af ensartet fordeling af fyldstoffer er konduktivitetsfordelingen af nylon pa6 sort ensartet i alle dele. Derfor forbliver den elektriske ledningsevne uændret efter bearbejdningen, og modstanden påvirkes ikke, selv hvis overfladen er slidt.

nylon pa6 sort Resistivitet uændret: MC501 CD nylon er rig på ledende fyldstoffer, såsom carbonantal, og dens resistivitet vil aldrig ændre sig, mens nylon belagt med ledende materialer ikke har en sådan ydelse.

(MC501 CD) Antistatisk nylonplade adskiller sig fra plast med overfladeaktivator, og dens ledningsevne afhænger ikke af temperaturen.

IC-dele, håndtering & amp; Opbevaringsmagasiner, bakke, lige kugle, rulle, container, remskive, guide

Hjul, ruller, guider

Opløsningsmiddelbehandling af lokale dele og komponenter

nylon pa6 sort Komponenter i præcisionsmåleapparater, elektromagnetiske bølgemærkater til lave frekvenser

Produktvisning

nylon pa6 black product show

Tilpasset farve

nylon pa6 black color

Virksomhedsoplysninger

nylon pa6 black Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af nylon pa6 sort

nylon pa6 black Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

nylon pa6 black Certificates JULIER

pakningsstrøm

nylon pa6 black Package process JULIER.jpg

Kundeshow

nylon pa6 black Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

nylon pa6 black Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet nylon pa6 sort antistatisk esd materiale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon pa6 sort antistatisk esd materiale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like