Nylon PA6 GF33 FR V0 Brandbeskyttelse

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri nylon pa6 gf33
Fabriks levering

Produktdetaljer

nylon pa6 gf33

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

nylon pa6 gf33 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

nylon pa6 gf33-PA6 plast har ydet store bidrag til den løbende forbedring af bygningsværdien og livskvaliteten. Plastprodukter, der bruges i konstruktionen, skal tåle testen af år, så holdbarheden af disse produkter skal være ekstremt høj. Denne egenskab kræver, at PA6-materiale har ridsemodstand, slagfasthed og dimensionstabilitet. Når de bruges i udendørs udstyr, skal disse produkter have fremragende vejrbestandighed og UV-strålingsbestandighed for at sikre, at produkterne ikke bliver gule eller sprøde. Inden for bygnings- og installationsteknologi kan teknikplast JULIER bruges til at fremstille væg- eller bygningsfronter, solteknologiske stik og termiske isoleringsstik på vinduer. Som et vinduesarmeringsmateriale har JULIER nylon pa6 gf33 kendetegnene for høj energieffektivitet og ingen termisk broeffekt. I indendørs applikationer kan Ultramid, som en solid plast, bruges til at fremstille skabe, gelænder og dørhåndtag.

nylon pa6 gf33-JULIER har introduceret adskillige nylon pa6 gf33 produkter til fotovoltaiske stik og koblingsbokse, som effektivt har været brugt i elektriske og elektroniske felter i mange år. Basf tilbyder nu JULIER nylon pa6 gf33 specielle materialer med flammehæmning, høj styrke og god lavtemperatur slagfasthed til fotovoltaiske systemstik og koblingsbokse. Da fotovoltaiske systemer ofte påvirkes af vejrforhold og klimaerosion, spiller disse forestillinger en meget vigtig rolle i forlængelsen af levetiden. Tidligere er dette specielle materiale blevet brugt i lang tid i kontaktorer, motorafbrydere og spiralrammer i traditionelle elektriske og elektroniske felter. Basf lancerede JULIER 6A03GF nylon pa6 gf33 til fotovoltaiske stik. Dette materiale er meget stærkt, så konnektoren kan gøres slank, men stadig opfylder strenge krav. F.eks. Når vægtykkelsen på JULIER 6A03GF nylon pa6 gf33 er 0,8 mm, kan den nå UL-flammehæmmende standard V0-niveau, mens den kan nå 5V-niveau ved 1,5 mm. Derudover anbefales JULIER 6A03GF at fremstille koblingsbokse. Vådvarmetesten tager kun 1000 timer, og den brudende forlængelse af denne stærkt slagfast Ultramid? Det modificerede produkt er dobbelt så højt som det traditionelle materiale, selvom det testes ved 85 ° C og 85% fugtighed i 4000 timer. Derudover har koblingsboksen, der er fremstillet af dette materiale, let bestået den strenge UL 1703 lavtemperaturpåvirkningstest. Under testen skal koblingsboksen modstå påvirkningen af 535 g tung kugle, der falder fra 1,3 m høj ved - 35 [31 [F] temperatur uden revner eller skader. Når vægtykkelsen på JULIER 6A03GF kun er 2,3 mm, kan flammehæmmende kvalitet af UL 5VA opnås.

Produktvisning

nylon pa6 gf33 product show

Tilpasset farve

nylon pa6 gf33 color

Virksomhedsoplysninger

nylon pa6 gf33 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af nylon pa6 gf33

nylon pa6 gf33 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

nylon pa6 gf33 Certificates JULIER

pakningsstrøm

nylon pa6 gf33 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

nylon pa6 gf33 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

nylon pa6 gf33 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engrossalg af høj kvalitet nylon pa6 gf33 fr v0 brandbeskyttelse fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon pa6 gf33 fr v0 brandbeskyttelse, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like