Nylon Pa6 Natural Thermal Conductive

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri termisk ledende nylon pa6 naturlig
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

termisk ledende nylon pa6 naturligt

Produkt beskrivelse

Produktnavn

termisk ledende nylon pa6 naturligt

Farve

Som krævet

Fordel

Konkurrencedygtig pris, høj kvalitet, levering på tid , gratis prøve


Miljøvenlig


Høj varmebestandighed , høj slagfasthed


Uden urenhed


Kan forstærkes med glasfiber / sejhed / flammehæmmende / UV stabilisator

pakning

25 kg / taske (også tilpasses)

Efter blanding af additiverne såsom bornitrid og aluminiumoxid blev det termisk ledende PA6-komposit fremstillet via en parallel dobbeltskrue ekstruder. Bornitrid og aluminiumoxid med forskellige partikelstørrelser kombineres, og et bestemt indhold kan opnås for at opnå et termisk ledende PA6-kompositmateriale med forskellig termisk ledningsevne.

Da den enkelte LED-udgangsstråle er lav på dette stadium, til generel belysning skal der kræves et stort antal LED-komponenter i ét modul for at opnå den ønskede belysning. Imidlertid er den fotoelektriske konverteringseffektivitet af LED ekstremt dårlig. Kun ca. 15% til 20% af den elektriske energi omdannes til let udgang, og resten omdannes til termisk energi. Derfor, når et stort antal LED'er anvendes i et modul, vil sådan ekstrem dårlig konverteringseffektivitet forårsage varmeafledning. Det påvirker igen LED-driverens effektivitet og beskadiger levetiden for den magnetiske komponent og udgangskondensatoren. Derfor, når LED'en bruges i stor mængde i et modul, vil den ekstremt dårlige konverteringseffektivitet være. Det er svært at sprede varme, hvilket påvirker LED-drivereens effektivitet og ødelægger levetiden for magnetiske komponenter og udgangskondensatorer. Termoplastisk termisk plast er et ideelt valg til løsning af problemet med LED-varmeafledning. Termisk ledende plast kan bruges i LED armaturdesign for at reducere temperaturen, øge lysstyrken og øge produktets levetid. Derudover er termoplasterne sprøjtestøbt i en sprøjtestøbemaskine, hvilket yderligere forenkler behandlingstrinnene og forbedrer produktionseffektiviteten. Derudover har den termisk ledende plast en lavere densitet, som fordobles i densitet sammenlignet med almindelige metaller, og den samme kvalitet af termisk ledende plast kan fordoble eller tredoble det færdige produkt. Derfor har der været mange rapporter om termisk plast i de seneste år.

termisk ledende nylon pa6 naturlig show

termisk ledende nylon pa6 natural.jpg

termisk ledende nylon pa6 naturlige egenskaber

termisk ledende nylon pa6 natural.png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Certificeringer

Certificates.png

 

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Test udstyr

Testing equitments.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpgVi kan give gratis prøve af Nylon pa6 pa66.png

Vores tjenester

Personlige services.jpg


Velkommen til engros den høj kvalitet nylon pa6 naturlige termisk ledende lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon pa6 naturlige termisk ledende, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like