Nylon Pa6 Pa66-leverandør

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg leverandør af gratis nylon pa6 pa66
Fabriks levering

Produktdetaljer

nylon pa6 pa66 leverandør

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

nylon pa6 pa66 leverandør Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

De ofte anvendte nylon pa6 pa66 leverandørfibre kan opdeles i to kategorier.

nylon pa6 pa66 leverandør Den ene er polyhexandiaminadipat, som syntetiseres ved kondensation af diamin og disyre. Den kemiske strukturformel for dets langkædede molekyle er som følger:

H- [HN (CH2) XNHCO (CH2) YCO] -OH

nylon pa6 pa66 leverandør Den relative molekylvægt af disse nyloner er generelt 17000-23000. Forskellige nylonprodukter kan opnås i henhold til antallet af anvendte carbonatomer af diaminer og dicarboxylsyrer. Antallet af carbonatomer af diaminer og dicarboxylsyrer kan sættes til nylonfibre, og antallet af carbonatomer af diaminer og dicarboxylsyrer kan sættes til nylonfibre. F.eks. Fremstilles nylon 66 ved kondensation af hexandiamin og adipinsyre, og nylon 610 fremstilles af hexandiamin og sebacinsyre.

Den anden opnås ved kondensation eller ringåbningspolymerisation af caprolactam. Den kemiske strukturformel for langkædemolekylet er som følger:

H- [NH (CH2) XCO] -OH

I henhold til antallet af carbonatomer indeholdt i dens enhedsstruktur kan forskellige sorter benævnes. For eksempel opnås nylon 6 ved ringåbningspolymerisation af caprolactam indeholdende seks carbonatomer.

nylon pa6 pa66-leverandør Nylon 6, Nylon 66 og andre alifatiske nyloner er sammensat af lineære makromolekyler med amidbindinger (-NHCO-). Der er - CO-, - NH - grupper i nylonmolekyler, som kan danne brintbinding mellem molekyler eller inden i molekyler, og som også kan kombineres med andre molekyler, så nylon har bedre fugtabsorptionsevne og kan danne bedre krystallinsk struktur.

nylon pa6 pa66 leverandør På grund af den svage van der Waals kraft mellem - CH2 - (methylen) i nylonmolekyle, er krumningen af - CH2 - segment molekylekæden højere. På grund af det forskellige antal polyamidfibre - CH2 - er de bindende former for hydrogenbindinger mellem molekyler ikke identiske, og sandsynligheden for molekylær krølling er også forskellig. Derudover har nogle nylon pa6 pa66 leverandørmolekyler retningsbestemmelse. Strukturen og egenskaberne af fibrene er ikke identiske på grund af den forskellige orientering af molekylerne nylon pa6 pa66 leverandør.

Produktvisning

nylon pa6 pa66 supplier product show

Tilpasset farve

nylon pa6 pa66 supplier color

Virksomhedsoplysninger

nylon pa6 pa66 supplier Factory show JULIER.jpg

Testudstyr hos leverandør af nylon pa6 pa66

nylon pa6 pa66 supplier Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

nylon pa6 pa66 supplier Certificates JULIER

pakningsstrøm

nylon pa6 pa66 supplier Package process JULIER.jpg

Kundeshow

nylon pa6 pa66 supplier Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

nylon pa6 pa66 supplier Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros leverandør af nylon pa6 pa66 af høj kvalitet lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon pa6 pa66 leverandør, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like