Nylon Pa6 Pellets Toughness Modified Resin

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

nylon pa6 pellets

Vi kan levere gratis prøve af nylon pa6 pellets.png

nylon pa6 pellets show

5.jpg

nylon pa6 pellets egenskaber

PA6 EPDM.png

nylon pa6 pellets / termoplastisk elastomer blanding
Ethylen-1-octen-copolymer (POE) er en ny type polyolefin-termoplastisk elastomer, der er succesfuldt udviklet af DuPont-Dow Chemical Co., Ltd., en metallocenkatalysator. PA6-blandingerne hærdet af maleinsyreanhydrid podet POE-copolymer (POE-g-MAH) blev fremstillet ved dynamisk vulkanisering og ikke-dynamisk vulkanisering. Resultaterne viser, at den dynamiske vulkaniserede PA6 / (POE-g-MAH) blander. Udbyttestyrken, slagstyrken, forlængelsen ved brud og bøjningsmodulet er begge højere end de, der fremstilles ved den ikke-dynamiske vulkaniseringsproces, og dynamiske vulkaniserede blandinger opnår en god balance mellem stivhed og sejhed af materialet. SEBS er en lineær terpolymer af polystyren (PS) som terminalsegmentet og ethylen-butensampolymeren opnået ved hydrogenering af polybutadien som den midterste elastiske blok. PA6 / SEBS-g-BTAI-blandingerne blev fremstillet under anvendelse af SEBS-podet (3-isocyanato-4-methyl) phenylcarbaminsyre-2-propenesyre (BTAI) som en forhærdningskomponent og reaktivitet med PA6. Mekaniske egenskaber ved testen viste, at: PA6 blander med SEBS, den hævede slagstyrke steg signifikant, trækstyrken, det elastiske modul reduceret; Det samme indhold af modificerede SEBS end den umodificerede SEBS hækkende effekt. Meget forbedret. Især når indholdet af SEBS-g-BTAI er 20%, når materialets slagstyrke op til 1 028 J / m. Rheologisk og infrarød spektroskopi analyse viste, at isocyanaterne på SEBS-g-BTAI blev omsat på basis af aminogrupperne i PA6 molekylkæden for at danne en "core-shell" struktur med PS som kernen og PEB som skallen, og forbedret Den bindende kraft mellem SEBS- og PA6-grænsefladen, således at hæthedseffekten blev signifikant forbedret for at gøre sejhed modificerede nylon pa6-pellets.


Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Kunder show.png

Personlige tjenester

Personlige services.jpg


Velkommen til engros i høj kvalitet nylon pa6 pellets sejhed modificeret harpiks lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon pa6 pellets sejhed modificeret harpiks, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like