Nylon Pa66 30gf

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5kg fri nylon pa66 30gf Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

nylon pa66 30gf

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

nylon pa66 30gf Beskrivelse

1. Krystallinsk materiale med høj smeltepunkt, smal smeltetemperaturområde og dårlig termisk stabilitet dekomponerer, når materialetemperaturen overstiger 300 grader, og opholdstiden overstiger 30 minutter. Det er let at absorbere fugt og har brug for tørring. Fugtindholdet må ikke overstige 0,3%.

2. God likviditet og let spild. Selvlåsende dyse skal bruges og opvarmes.

3. Det formende krympningsområde og krympehastigheden er store, orienteringen er indlysende, og krympningen og deformationen er let at forekomme.

4. Mould temperatur er valgt i henhold til tykkelsen af nylon pa66 30gf plastdele i området 20-90 grader. Indsprøjtningstryk er valgt efter typen af indsprøjtningsmaskine, materialetemperatur, form og størrelse af plastdele og injektionssystem. Molding cyklus er valgt i henhold til tykkelsen af plastikdele. Når harpiksviskositeten er lille, bør injektions- og afkølingstiden være lang, og hvid olie skal anvendes som frigivelsesmiddel.

5. nylon pa66 30gf Krympning kan reduceres ved at øge størrelsen på løberen og porten.

Ulemperne ved polyamid er: utilstrækkelig dimensionsnøjagtighed på grund af termisk ekspansion og vandabsorption, dårlig syrefasthed og utilstrækkelig hårdhed og elastisk modul. Efter forbedring er det også en af de bedre tekniske plastik.

nylon pa66 30gf applikation

Folding bilproduktion

Bruges til fremstilling af brændselsfiltre, brændstoffiltre, tanke, fælder, olietanker, motorcylinderhoveddæksler, radiatorvandsbeholdere, balancerede roterende akseltandhjul. Det kan også bruges i elektriske biltilbehør, bindingsstolper osv. Desuden kan den også bruges som drev, styreenhed og lignende.

Folding elektriske elektronikindustrien

Det kan bruges til fremstilling af riskomfurer, elektriske støvsugere, højfrekvente elektroniske fødevarevarmere, terminaler til elektriske produkter, kontakter og modstande.


nylon pa66 30gf show

nylon pa66 30gf.jpg

nylon pa66 30gf egenskaber

nylon pa66 30gf.png

Virksomhedsoplysninger

nylon pa66 30gf Factory show

Testudstyr

nylon pa66 30gf Testing equitments.jpg

Certificeringer

pa66 raw material Certificates

pakningstrøm

pa66 raw material Package process.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet nylon pa66 30gf lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon pa66 30gf, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like