Nylon råmaterialepriserne

Farve: som krævet
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Eksempel: 5kg gratis
Fabrikken supply
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

nylon råmaterialepriserne

We can provide free sample of nylon raw material plastic material price.png

nylon råmateriale beskrivelse

Vi tilbyder vores kunder med høj kvalitet PA 6/66 copolyamides, som kan gives til vores klienter i tilpassede specifikationer. (Poly amider - nylon råvare)

Nylon er det generiske navn for de lineære alifatiske polyamider. Der er to hovedtyper af PA'S, PA 6 og PA 6.6, bruges som fibre form. Polyamid 6 er afledt fra caprolactam, som indeholder 6 kulstofatomer, derfor giver betegnelsen nylon 6, med formel - [NH (CH2) 5CO] n -. Nylon 6.6 er fremstillet af polykondensation kan diamin og adipinsyre syre, hver monomer, der indeholder seks carbon atomes, så giver udpegning af nylon 6,6,-[NH (CH2) 6NHCO (CH2) 4CO] n -.

Som i tilfældet med de fleste polymer fibre påvirke parametrene behandling ganske drastisk på de endelige egenskaber af fibrene. For eksempel spinding hastighed og tegne forholdet i fibre behandling påvirker kraftigt på egenskaberne for opnåede fibre. Nedenstående figur beskriver indflydelse af tegning forholdet i udspinding af PA 6.


nylon råmateriale show

 nylon raw material.jpg

 

nylon råmateriale egenskaber

nylon raw material.png

Generelt, nylon er en silkeagtig glat termoplastisk, (hvilket betyder, at det smelter og bliver løbende når du varme den op, generelt på omkring 260° C eller 500° F), er stærk, hårdfør og slidstærk (det er rimeligt slid-bevis og modstår sollys og forvitring). Da det er en syntetisk plast, er det meget modstandsdygtigt over for angreb fra sådanne naturlige nasties som skimmel, insekter og svampe. Det er vandtæt (deraf dets anvendelse i paraplyer og vandtæt tøj) og hurtig tørring fordi (i modsætning til med naturlige stoffer som bomuld eller uld) vandmolekyler kan let trænge ind den ydre overflade. Selvom rimeligt modstandsdygtigt over for en hel del af hverdagens stoffer, vil nylon opløses i phenol syrer og nogle andre skrappe kemikalier.


 

Firmaoplysninger

Factory show.jpg

Test udstyr

 Testing equitments.jpg

Certificeringer

 Certificates.png

pakning flow

 Package process.jpg

Kunden Vis

 Customers show

Personlige tjenester

 

Personal services


Velkommen til engros-højkvalitets nylon råmaterialepriserne fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær velkommen til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: nylon råmateriale priserne, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpassede, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like