PA 6 GF 15 15% Fiberglas-fyldt PA6

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri PA 6 GF 15
Fabriks levering

Produktdetaljer

PA 6 GF 15

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

PA 6 GF 15 Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

PA 6 GF 15 glasfiberforstærket nylongranulat i energibiler

På tidspunktet for sammenlignelig udvikling blev flere plastprodukter anvendt i dagligdagen, og brændstofbiler blev gradvist reduceret. Følgende Hengshui Gold Wheel og alle sagde, at PA 6 GF 15 glasfiberforstærkede nylonpartikler viste deres færdigheder i energikøretøjer.

Tidligere blev PA 6 GF 15 fiberglasarmerede nylonpartikler brugt som de vigtigste materialer til fremstilling af indsugningsmanifold, indtagsgitter og motorhus. Hvordan kunne de vise deres evner i energibiler? Brændstofbiler vil gradvis blive udfaset. Tempoet for energibiler stiger hurtigt.

PA 6 GF 15 glasfiber forbedrer nylonpartikler til relativt stærk produktionseffektivitet og designfunktioner. Det er mere i stand til kun at holde positioner i andre aspekter såsom kofanger, pedal og bagspejle og indvendige dele af bilen.

PA 6 GF 15 glasfiberarmerede nylonpartikler og metaller kan kombineres ved indlejringsmetoder, og dækspalter kan limes direkte på dækstativene i energibiler. Den øverste del af bilkroppen og bilkroppen på energibiler kan dannes på én gang, hvilket kan øge energiforbruget tid. Den reducerede materialevægtykkelse såvel som kan reducere vægten på mere end 40% reducerer de samlede produktionsomkostninger for energikøretøjer.

Forskellen mellem brændstofbiler og energibiler er, at brændstofbiler skal tankes, og energibiler behøver ikke at tankes. Og energibiler er elektriske, så energibiler har lang opladningstid, men mere miljøvenlige brændstofbiler er ikke miljøvenlige. Den oprindelige bus på 1 dollar er gradvist blevet fjernet, og nu er næsten alle busserne på én dollar erstattet med de samme energikøretøjer som busser.

Batteriet og opladningsstikket, der bruges i den anden energibil, er dog stadig et lille jordhus og forskellige elektroniske apparater. PA 6 GF 15 glasfiber forbedrer ydeevnen af nylon med lys kvalitet, høj styrke, slidstyrke, korrosionsbestandighed og isolering.

30 procent plus glasfiberarmeret nylon har en repræsentativ anvendelse i energikøretøjer, der har et motorhus, batteriboks og energibilopladningssystem, andre dele af elektroniske controllere og roterende transformatorer.

Strukturen af PA 6 GF 15 glasfiberarmerede nylonpartikler har en unik rolle i den integrerede fremstilling af teknologi og energikøretøjer.


Produktvisning

PA 6 GF 15 product show

Tilpasset farve

PA 6 GF 15 color

Virksomhedsoplysninger

PA 6 GF 15 Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af PA 6 GF 15

PA 6 GF 15 Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

PA 6 GF 15 Certificates JULIER

pakningsstrøm

PA 6 GF 15 Package process JULIER.jpg

Kundeshow

PA 6 GF 15 Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

PA 6 GF 15 Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa 6 gf 15 15% glasfiberfyldt pa6 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa 6 gf 15 15% fiberglasfyldt pa6, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like