Pa 6 Granulat Ekstrudering Plast Polyamid 6 Nylon6 Pellet

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa 6 granulat
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa 6 granulat

pa 6 granule Beskrivelse

Introduktion til Engineering pa 6 granule

pa 6 granule er en almindeligt anvendt teknik og har en bred vifte af applikationer inden for industrielle områder. Typisk anvendelsesområde: Udbredt til strukturelle komponenter på grund af god mekanisk styrke og stivhed. Den har god slidstyrke og bruges også til at lave lejer. Injektionsstøbning Procesbetingelser: Tørring: Da der hurtigt absorberes fugtighed, skal der tages særlig hensyn til tørring før behandling. Hvis pa 6 granule leveres i vandtæt, skal beholderen holdes lukket. Hvis luftfugtigheden er større end 0,2%, anbefales det at tørre i varm luft over 80 ° C i 16 timer. Hvis pa 6 granulat har været udsat for luft i mere end 8 timer, anbefales det at udføre vakuumtørring ved 105 ° C i mere end 8 timer. Smeltning: 230 til 280 ℃, for forbedret variation er 250 til 280 ℃. Skimmel: 80 til 90 ℃. skimmel påvirker signifikant krystalliniteten, hvilket igen påvirker mekaniske egenskaber af en del. Krystallinitet er vigtig for strukturelle komponenter, så det anbefales at forme 80 til 90 ° C. Til tynde vægge, længereflydende dele anbefales det også at anvende erform s. Øget form kan forbedre styrke og stivhed af en del, men det pa 6 granulat reducerer sejhed. Hvis vægtykkelsen er større end 3 mm, anbefales det at bruge en lav form på 20 til 40 ℃. For glasforstærkning skal støbeformen være større end 80 ℃. Injektion: Generelt mellem 750 og 1250 bar (afhængigt af og produktdesign). Indsprøjtningshastighed: hastighed (lidt lavere for forstærket s). Løber og porte: På grund af kort afregningstid er portens beliggenhed meget vigtig. portåbningen skal ikke være mindre end 0,5 × t (hvor t er tykkelsen af en del). Hvis der anvendes en hot runner, skal portstørrelsen være mindre end med en konventionel løber, fordi hot runner kan forhindre for tidlig størkning af pa 6 granulat.

pa 6 granule show

pa 6 granule

pa 6 granulære egenskaber

各种 玻纤 .png

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

emballage flow

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høj kvalitet pa 6 granulat ekstrudering plast polyamide6 nylon6 pellet fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa 6 granulat ekstrudering plast polyamid6 nylon6 pellet, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like