Pa 66 Gf 30 Injection Plastic

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa 66 gf 30
Fabriksforsyning
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa 66 gf 30

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa 66 gf 30 Beskrivelse

Den har fremragende slidstyrke, selvsmørende egenskaber og høj mekanisk styrke. Imidlertid er vandet på 66 gf 30% stort, så dimensionens stabilitet er dårlig.

2. pa 66 gf 30 kan opretholde stærk styrke og stivhed ved højere temperaturer. pa 66 gf 30 er stadig hygroskopisk efter støbning, hvis omfang afhænger primært af materialets sammensætning, vægtykkelsen og miljøforholdene.

3. Ved design af produktet skal indflydelse af hygroskopicitet på geometrisk stabilitet overvejes. For at forbedre de mekaniske egenskaber ved pa 66 gf 30, tilsættes ofte mange modifikatorer. Glas er det mest almindelige additiv, og undertiden tilsættes syntetiske gummier som EPDM og SBR for at forbedre slagmodstanden. pa 66 gf 30 er mindre viskøs og har derfor god fluiditet (men ikke så god som PA-6). Denne egenskab kan bruges til at maskine meget tynde komponenter. Dens viskositet er følsom for temperaturændringer.

4. Krympefrekvensen på pa 66 gf 30 er mellem 1% og 2%. Tilsætningen af glasfiberadditiver kan reducere krympefrekvensen til 0,2% ~ 1%. Krympningsforholdet er stort i strømningsretningen og i retningen vinkelret på strømningsretningen. Det er modstandsdygtigt over for mange opløsningsmidler, men svage til syrer og andre chloreringsmidler.

klassifikation

Ledende nylon-66: Den har god slidstyrke, varmebestandighed, olie modstand og kemisk modstand. Det reducerer også vandet kraftigt og reducerer råmaterialerne og har fremragende dimensionsstabilitet og fremragende mekanisk styrke. Overholder kravene til statisk dissipativ og elektrostatisk udladning (ESD) beskyttelse. Disse specielt modificerede materialer er specielt formuleret til overflademodstandsintervaller fra 100 til 1012 ohm / kvm (ohm / kvm) og kan anvendes til sprøjtestøbning og ekstrudering. Der er mange fordele i forhold til metal og maleri: dele er lettere, lettere at håndtere og har lavere fragtomkostninger. De er nemme at montere, har lave produktionsomkostninger og er mindre udsatte for stød, nedskæringer og ridser. Til mærkning eller æstetiske formål kan nogle materialer præ-farves for at undgå frie og dyre to farvningsprocesser.

parametre.

pa 66 gf 30 show

pa 66 gf 30.jpg

Virksomhedsoplysninger

pa 66 gf 30 Factory show.jpg

Testudstyr

pa 66 gf 30 Testing equitments.jpg

Certificeringer

pa 66 gf 30 Certificates

pakningstrøm

pa 66 gf 30 Package process.jpg

Kunde show

pa 66 gf 30 Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

pa 66 gf 30 Personal services.jpg


Velkommen til engros den høje kvalitet pa 66 gf 30 indsprøjtning plast fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa 66 gf 30 indsprøjtning plast, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like