Pa Polyamid Varmebestandig Nylon 66

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis pa polyamid Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa polyamid

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa polyamid Beskrivelse

Den 27. oktober meddelte DuPont officielt, at verdens første syntetiske fiber blev officielt født, og polyphenolamin 66-syntetiske fibre blev kaldt nylon (pa polyamid), som senere blev en polyamidsyntese på engelsk. Det generiske handelsnavn for fiberen. DuPont startede grundforskningen med høj polymer i 11 år og brugte 22 millioner amerikanske dollars. 230 eksperter deltog i arbejdet og endelig realiserede industriel produktion i slutningen af 1939. Desværre kunne opfinderne af polyamid, Carothers, ikke se den praktiske anvendelse af polyamid. Fordi Carothers altid har været deprimeret, er der en tanke, der gør ham ude af stand til at slippe af med det. Han tror altid, at det at være en videnskabsmand selv er en taber. Desuden døde hans yndlings tvilling søster i 1936, hvilket gjorde hans stemning endnu tungere. Dette er i polymeren. En kemiker, der lavede et fremragende bidrag inden for kemi, begik selvmord ved at drikke citronsaft blandet med kaliumcyanid i et værelse på et hotel i Philadelphia, USA den 29. april 1937. For at fejre Carothers resultater, ændrede DuPont i 1946 sin polyamid forskningslaboratorium ved Umilt fabrikken til Carothers laboratorium pa polyamid.

Syntetiseringen af polyamid har lagt fundamentet for den syntetiske fiberindustri, og fremkomsten af polyamider har revolutioneret udseendet af tekstiler. Polyamidstrømpe vævet af denne fiber er både gennemsigtige og mere holdbare end strømper. I 1939 gav DuPont en fornemmelse i det offentlige salg af polyamid silke strømper i hovedkvarteret, som blev betragtet som en sjælden ting at snappe op. Kaos Situationen tvang sikkerhedsorganerne til at sende politiet for at opretholde orden. Folk har rostet denne fiber med ordene "små som en gossamer, så stærk som en wire, så smuk som en silke." I maj 1940 var salget af polyamidfiberstof i hele USA. Fra udbruddet af Anden Verdenskrig indtil 1945 blev polyamidindustrien omdannet til militære produkter såsom faldskærme, flydæk og militære uniformer. På grund af egenskaberne og den store anvendelse af polyamider var udviklingen af verden efter Anden Verdenskrig meget hurtig. Produkterne af polyamider spænder fra strømpebukser, tøj til tæpper, fiskenet osv. På en utallige måde. I de første ti år steg produktionen med 25 gange. I 1964 tegnede den sig for mere end halvdelen af den syntetiske fiber. Selv om den samlede produktion af polyamidfiber ikke har været mere end den af polyesterfiber, er den stadig en af de tre syntetiske fibre.

pa polyamid show

pa polyamide

Virksomhedsoplysninger

pa polyamide Factory show.jpg

Testudstyr

pa polyamide Testing equitments.jpg

Certificeringer

pa polyamide Certificates

pakningstrøm

pa polyamide Package process.jpg

Kunde show

pa polyamide Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

pa polyamide Personal services.jpg


Velkommen til engros i høj kvalitet pa polyamid varmebestandig nylon 66 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa polyamid varmebestandige nylon 66, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like