PA46 PA12 GF30 GF40 Injektionsstøbte plastråmaterialer

PA46 PA12 GF30 GF40 sprøjtestøbte plastråvarer

Produktdetaljer

PA46 PA12 GF30 GF40 Injektionsstøbte plastråmaterialer

PA12 gf30 kan syntetiseres ved anvendelse af petroleumkrakningsprodukter. Med den løbende forbedring af synteseteknologi, modifikationsteknologi og rørfremstillingsproces er PA12s oprindelige lavtemperaturmodstandsevne forbedret sammenlignet med PA11, hvilket i høj grad fremskynder dets anvendelse i biler. Anvendelse af tempoet. I øjeblikket anvendes PA12-materiale i bremsesystemer til mange af verdens førende mærkebilprodukter.

Produktudstilling

20.jpg


Produktegenskaber

各种 玻纤 .png

PA12s videnskabelige navn er polylauryl lactam, også kendt som nylon 12. Polymeriseringen af det basale råmateriale er butadien, kan stole på den petrokemiske industri. Er et halvkrystallinsk - krystallinsk termoplastisk materiale. Dens egenskaber og PA11 ligner, men krystalstrukturen er anderledes. PA12 gf30 er en meget god elektrisk isolator og vil ikke forstyrre isolering som andre polyamider. Det har god kemisk stabilitet. PA12 har mange forbedrede sorter med hensyn til blødgøring og forstærkning. Sammenlignet med PA6 og PA66 har disse materialer et lavere smeltepunkt og tæthed, med en meget høj fugtighed genvinde. PA12 er ikke resistent over for stærke oxiderende syrer. V

iskositeten af PA12 gf30 afhænger hovedsageligt af fugtighed, temperatur og opbevaringstid. Det er meget flydende. Krympning på 0,5% til 2% afhængigt af materialets art, vægtykkelse og andre procesbetingelser.


PA12 GF30 typisk applikationsområde:
Vandmålere og andet kommercielt udstyr, kabeljakker, mekaniske kamme, glidemekanismer og lejer


Virksomhedsoplysninger


produktion flow.png


Certificeringer

Certificeringer af nylon 66 pellets.png


emballage flow

pakning flow.png


Kunde show

kunder og after sales service.pngmain market.pngVi kan levere gratis prøve af nylon 66 pellets.png


hetty@juliertech.com +86 188 5057 5026

Velkommen til engros den høj kvalitet pa46 pa12 gf30 gf40 indsprøjtning støbt plast råmaterialer fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa46 pa12 gf30 gf40 sprøjtestøbt plast råmaterialer, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like