PA6 15 GF 25 M BLK Polyamid 6

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg fri PA6 15 GF
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

PA6 15 GF

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

PA6 15 GF Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

PA6 15 GF til sprøjtestøbning, kemisk styrket med 15% glasfiber.

Anvendelse: påvirkede lister og lister med høj styrke anvendt i bilindustrien, elektro-, ingeniør- og forbrugsvarer, f.eks .: greb til elektroværktøj, hobbyværktøj, gear, elektriske kasser, køleskruer af blæsere, elektromotorer, bærende dele i bilindustrien. Med det stigende indhold af GF øges også sejhed, bøjning og trækstyrke såvel som varmetilførslen stiger til 250 ° C, og svindningen falder. Leveres i naturlig tilstand og i fuld RAL-farveskala. Emballage, transport, strømpe. Transporten foregår i lukkede køretøjer, hvor materialet er beskyttet mod bevægelse og mekanisk skade. Produktet kræver strømpe i lukkede, tørre steder beskyttet mod sol og termisk stråling. Information leveret af Plastcom spol. s ro


JULIER® B3 GF 15 S3 naturlig (2547) er en 15% glasfiberarmeret, tør påvirkningsmodificeret polyamid 6 PA6 15 GF med medium stivhed og stivhed og let iboende farve.

PA6 15 GF Typiske applikationer

Højt integrerede huse i bil-, elektro- og møbelindustrien

PA6 15 GF Behandlingsinformation

De anførte værdier er anbefalinger. Højere værdier skal bruges til højere glasbelastning. Vi anbefaler kun fugtning eller tørretumblere. Ekstensiv tørring kan forårsage påfyldningsproblemer og overfladefejl.

Den alsidige polyamid PA6 15 GF med høj ydeevne

JULIER er vores familie af højtydende polyamid 6 PA6 15 GF og polyamid 66 materialer, der bruges af kunder over hele verden i applikationer lige fra bilindustri, elektronik og elektrisk til møbler og emballering. Vi tilbyder JULIER-kvaliteter til sprøjtestøbning, blæsestøbning og ekstrudering (inklusive barrierefilm, stamformer, indviklede rør og mono- og multifilament).

I moldele giver materialet en fremragende balance mellem let design og bearbejdning med enestående mekaniske egenskaber over et bredt temperaturområde og under forskellige forhold. I mellemtiden sætter JULIER styrke, robusthed og let behandling af JULIER markedsstandarder.

Alle specifikationer og oplysninger, der gives på dette websted, er baseret på vores aktuelle viden og erfaring. Et juridisk bindende løfte om visse egenskaber eller egnethed til en konkret individuel sag kan ikke udledes af disse oplysninger.

Virksomhedsoplysninger

PA6 15 GF Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af PA6 15 GF

PA6 15 GF Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer af PA6 15 GF

PA6 15 GF Certificates JULIER

pakningsstrøm

PA6 15 GF Package process JULIER.jpg

Kundeshow

PA6 15 GF Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

PA6 15 GF Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 15 gf 25 m blk polyamid 6 fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 15 gf 25 m blk polyamid 6, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide