Pa6 25 Gf Nylon til Pully Wheel hjul

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 25 gf
Fabriks levering
MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

pa6 25 gf

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 25 gf Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

Det er også meget vanskeligt at spore historien om de pa6 25 gf hjul, men efter at folk opfandt hjulene, er det meget lettere at bære og bevæge objekterne, men hjulene kan kun køre i en lige linje og ændringen i retning når det bærer et stort objekt er stadig Meget vanskeligt, og senere opfandt folk hjulet med styrekonstruktionen, som vi kalder hjul eller hjul. Fremkomsten af pa6 25 gf hjul har revolutioneret håndteringen af mennesker, især bevægelige genstande. Det kan let transporteres og flyttes i enhver retning, hvilket forbedrer effektiviteten i høj grad.
I den moderne tid, med fremkomsten af den industrielle revolution, skal mere og mere udstyr flyttes, hjul bliver mere og mere udbredt over hele verden, og alle samfundslag er næsten uadskillelige fra pa6 25 gf hjul. I moderne tid, med den fortsatte udvikling af teknologi, bliver udstyr mere og mere alsidigt og meget anvendt, og pa6 25 gf hjul bliver uundværlige dele. Udviklingen af hjul er blevet mere specialiseret i en speciel industri.

Kørselsbelastning: Bæreevne på pa6 25 gf hjul kaldes også den dynamiske belastning. Hjulernes dynamiske belastning varierer afhængigt af testmetoden fra fabrikken. Det varierer også med hjulets materialer. Det centrale er, om konsollenes struktur og kvalitet kan modstå slag og stød.
Slagbelastning: Den øjeblikkelige bæreevne på pa6 25 gf hjulet, når udstyret påvirkes eller vibreres af belastningen. Statisk belastning Statisk belastning Statisk belastning Statisk belastning: Vægten, som hjulet kan modstå i hvile. Den statiske belastning skal være 5 til 6 gange træningsbelastningen (dynamisk belastning), og den statiske belastning skal være mindst 2 gange slagbelastningen.

Hovedsagelig i vognen er mobile stilladser, værkstedsbiler og andre aspekter ekstremt omfattende.
Konstruktionen af de pa6 25 gf hjul består af et enkelt hjul monteret på et beslag til montering under enheden for at lade det bevæge sig frit. Hjulene er hovedsageligt opdelt i to kategorier:
A. Fast pa6 25 gf hjul: De faste beslag er udstyret med et enkelt hjul og kan kun bevæge sig i en lige linje.
B. Aktivitetshjul: Den 360-graders styrekonsol er udstyret med et enkelt hjul og kan køres i enhver retning efter ønske.


Produktvisning

pa6 25 gf product show

Tilpasset farve

pa6 25 gf color

Virksomhedsoplysninger

pa6 25 gf Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 25 gf

pa6 25 gf Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 25 gf Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 25 gf Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 25 gf Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 25 gf Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 25 gf nylon til pully hjulbeslag fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 25 gf nylon til hjulhjul, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like