Pa6 30% fv Fibra De Vidrio forbedret nylon

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA
Prøve: 5 kg gratis pa6 30% fv
Fabriks levering

Produktdetaljer

pa6 30% fv

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

pa6 30% fv Beskrivelse


Kontakt frit af:
E-mail: sale4@juliertech.com
Telefon & WhatsApp & Skype: +86 139 5009 5582

pa6 30% fv - Kravene til udvendige dele er meget forskellige fra interne komponenter såsom bagvægspaneler og kabelforbindelser; for ydre dele er det vigtigt, at de ikke bliver gule og er modstandsdygtige over for mekanisk styrke. Vores kunder bruger 6A003F pa6 30% fv som materiale til frontvæggen, hovedsageligt fordi dette materiale opfylder UV-stabilitetsstandarder. Det pa6 30% fv-materiale opnåede en flammehæmmningsgrad på UL 746C uden anvendelse af halogen og fosfor; materialet med en vægtykkelse på mindre end 1 mm bestod glødetrådstesten ved 960 ° C. Sikkerhed, stabilitet, funktionalitet og æstetik er de fire materialer, der kræves til ABBs lavspændingsafbryderanlæg. Nylon 6 bruges til at fremstille koblingsudstyrets forreste udstyrskasse. Den langsigtede ydelsestest af JULIER pa6 30% fv konkluderede, at vægpluggens levetid var 50 år. Nøglen til JULIER 6A003F's ydelse af allrounderen i armaturet er harpikens afbalancerede hårdhed, sejhed og friktion.

pa6 30% fv - Den grundlæggende komponent i det nye fischer Thermax-system er et plastisk termisk modul, den såkaldte koldresistente kegle, lavet af JULIER-forstærket pa6 30% fv. Det galvaniserede anker, der fastgør forteltet til væggen, kan fastgøres med rustfrit stål. Skruekombination, denne skrue bruges til at montere rammen. Samtidig adskiller den koldresistente kegle skruerne, så de ikke udveksler varme, så installationen af forteltet ikke forårsager termiske brovirkninger, og det forårsager heller ikke ukontrolleret varmetab i ydervæggen. Den koldresistente kegle lavet af JULIER pa6 30% fv har 30% glasfiber. Dette materiale er meget hårdt. Den selvskærende tandspids kan bide bygningsisoleringen fast under installationen. Denne plast tåler kræfter op til 2,5 ton (25 kN), og armaturet gør det muligt at opføre det med et isoleringslag op til 17 cm tykt. Dette fischer Thermax-system kan installeres hurtigt og pålideligt uden specialværktøj.


Produktvisning

pa6 30%fv product show

Tilpasset farve

pa6 30%fv color

Virksomhedsoplysninger

pa6 30%fv Factory show JULIER.jpg

Testudstyr af pa6 30% fv

pa6 30%fv Testing equitments JULIER.jpg

Certificeringer

pa6 30%fv Certificates JULIER

pakningsstrøm

pa6 30%fv Package process JULIER.jpg

Kundeshow

pa6 30%fv Exhibition show JULIER.jpg

Personlige tjenester

pa6 30%fv Personal services JULIER.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet pa6 30% fv fibra de vidrio forbedret nylon fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: pa6 30% fv fibra de vidrio forbedret nylon, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like